Haberler

Rockstar Gta Filmini Beğenmedi !

Abone Ol

Bildiğiniz gibi Grand Theft Auto serisi kısa bir süre önce BBC'ye özel olarak bir film/belgesel olarak oyuncuların karşısına çıktı.

pot-1024x576

Bildiğiniz gibi Grand Theft Auto serisi kısa bir süre önce BBC'ye özel olarak bir film/belgesel olarak oyuncuların karşısına çıktı. Lakin Rockstar bu çıkıştan pek memnun değil gibi görünüyor ve bu memnuniyetsizliği açık bir şekilde bugün Twitter üzerinden belirtti.

Rockstar'ın nasıl bugünlere geldiğini anlatmaya odaklanan "The Gamechangers" isimli filmin baş rolünde; Daniel Radcliffe, Rockstar'dan Sam Houser'ı canlandırdı. Gerçek hayattan alınma olan bu hikaye, filmden ziyade belgesel niteliğine de sahip durumda. Fakat durumdan ve hikayeden memnun kalmayan Rockstar, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; filmi gerçek hikayeyle alakasız ve saçma sahnelerin bir araya gelmesinden oluşmuş olarak tanımladı.

Was Basil Brush busy? What exactly is this random, made up bollocks?

— Rockstar Games (@RockstarGames)

Buradan anladığımız kadarıyla filmin aslında hiç bir şekilde Rockstar ile bağlantısı olmamış. The Gamechangers'ı izleyenlerin de yapımı pek beğendiğini söyleyemeyeceğiz…

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Daniel Radcliffe Twitter Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title