Haberler

Dünya onu bu kareyle tanımıştı! Şimdi 18 yaşında

Güncelleme:
Abone Ol

Tüm dünyada 'Success Kid' (başarılı çocuk) olarak tanınan Samy Griner, 18 yaşına girdi. Annesinin 2007 yılında o henüz 11 aylıkken Flickr'a yüklediği bir fotoğrafla tanınan Griner'in, saçlarını uzattığı ve çocukluğundaki haliyle pek de değişmediği görüldü. Kullanıcılar, Samy'nin hala tatlı olduğunu ve geçen seneler içinde değişmediğini söyledi. Samy'nin fotoğrafı, internetin en popüler platformlarından olan Reddit'te sayısız photoshop çalışmasına ilham olmuştu.

Tüm dünyada annesi tarafından paylaşılan fotoğrafıyla fenomen haline gelen Samy Griner, 18 yaşına bastı. Samy, annesinin 2007 yılında Flickr'a yüklediği bir fotoğrafla tanınmıştı.

TÜM DÜNYA ONU SUCCESES KİD (BAŞARI ÇOCUK) OLARAK TANIDI

Avucunda kum tutarken yüzündeki mimiklerle sanki bir başarı elde etmiş gibi duruşu büyük beğeni toplamıştı. Bu fotoğraf sayesinde internet dünyası onu "success kid" (başarılı çocuk) olarak tanıdı. İnternetin en popüler platformlarından biri olan Reddit, Samy'nin fotoğrafını kullanarak sayısız photoshop çalışmasına imza attı.

Success Kid (Başarı çocuk) artık 18 yaşında

"HALA ÇOK TATLI GÖRÜNÜYOR"

Fotoğrafın üzerinden geçen yılların ardından Samy Griner'in ilk defa yeni hali paylaşıldı. 18 yaşına basan Griner'in saçlarını uzattığı ve çocukluğundaki haliyle pek değişmediği görüldü. Kullanıcılar, "Hala bebek yüzlü", "Vay canına! Aynı görünüyor." "O hala çok tatlı" , "Onun nasıl olduğunu öğrenebilmemiz çok güzel. Umarım başarıya devam eder!" yorumlarında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Teknoloji

Sosyal Medya Photoshop Teknoloji Yaşam Dünya Çocuk Sosyal Medya Teknoloji Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Ramcoll Ramcoll:

çocuğun suratını niye kapatıyorsunuz sanki tacizci

Yanıtla1134
Kadir Tokay:

Kimin suratı kapalı, sen ne kullanıyorsun?

46
Hakan Merci:

Çocuğun suratı kapalı değil ki

36
Ramcoll Ramcoll:

kaldırmışlar kadiiiir caz yapma

22
Halil Arin:

Bu halen tatlıysa bende çikolatayım :)))))

Yanıtla727
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Ağız aynı :) Damcık ağızlı kardeşim benim :)

Yanıtla1320
Murat Y:

Kimin umurunda ya haber değeri sıfır

Yanıtla517
Damla Sengul:

ne işin var burada

23
Kaan Gün:

Keşke büyümeseydin

Yanıtla616
Mert Kalyoncu:

Türkiye'de olsa kız zannederler bunu.

Yanıtla510
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title