Haberler

    The Hobbit: An Unexpected Journey, 1 Milyar Dolara Ulaştı!

    Abone Ol

    Sinema dünyası için 2012′den bu yana gişede büyük bir hareketlilik var. Milyar dolarlar seviyesi, filmler tarafından birer birer aşılıyor…   Sinema severleri Yüzüklerin Efendisi serüveninden ...

    Sinema dünyası için 2012′den bu yana gişede büyük bir hareketlilik var. Milyar dolarlar seviyesi, filmler tarafından birer birer aşılıyor…

    & ;

    Sinema severleri Yüzüklerin Efendisi serüveninden önceki Orta Dünya'ya götüren The Hobbit: An Unexpected Journey, serinin ilk iki filmini geçerek, en yüksek gelir getiren ikinci film olmayı başardı. Zira  The Hobbit: An Unexpected Journey, 1 milyar dolar gişe barajını geçti!

    Geçmiş üçlemede serinin üçüncü filmi olan The Lord of the Rings: Return of the King'in 1,119,929,521 dolarlık başarısı ise henüz yönetmen Peter Jackson tarafından tekrarlanabilmiş değil. Ancak The Hobbit serisi için açılış filminin 1 milyar dolara ulaşması, ardından gelcek iki filmin Return of the King'i geçeceğinin işareti gibi gözüküyor.

    The Hobbit'in devam filmi The Hobbit: Desolation of Smaug'un vizyon tarihi ise 13 Aralık 2013.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    The Hobbit An Unexpected Journey Orta Dünya Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title