Haberler

İddialara videolu yanıt! TOGG hakkındaki bir şehir efsanesi daha çürütüldü

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile ilgili uzun zamandır "Parçası yok, Türkiye'de üretilmiyor" iddiaları ortaya atılıyordu. Trabzonlu bir TOGG kullanıcısı, bu iddiayı ortaya atanlara sanayide ustalarla birlikte çektiği bir video ile cevap verdi.

Devam eden finansman kampanyasının da etkisiyle eylül ayında satışlarında dört ayın en iyi performansı kaydeden Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile ilgili dikkat çeken bir video paylaşıldı.

Uzun süredir "Parçası yok, Türkiye'de üretilmiyor" iddiaları gündemdeki yerini korurken Trabzonlu bir TOGG kullanıcısı, sanayide ustalarla birlikte çektiği bir videoyu paylaşarak bu iddialara yanıt verdi.

Parça siparişini 2 gün önce verdiklerini belirten usta, "Bugün siparişlerimiz geldi. Araba Türk malı olduğu için parçaları da erken geliyor. Burada üretilmiş. Adamlar getirdi. Alman arabaları 1 ayda 1,5 ayda geliyor" diyerek yedek parça konusunda TOGG'a övgüler dizdi.

Haberler.com / Barış Polat - Teknoloji

TOGG T10X Teknoloji Otomobil Türkiye Güncel TOGG Otomobil Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (93)

Ahmet:

Güzel Türkiyem ne kadar hazımsız insanlar ile dolmuş, gerçekten çok yazık. Volvo, BMW, Mercedes, GM gibi tüm araçlar üretildiği ülkede montaj yapılır. Ancak birçok parçası farklı ülkelerden tedarik edilir. Bu sadece otomotiv değil, farklı sektörler içinde geçerlidir. Tabiki kapasitesi olup, anlayabilecek olanlara.....

Yanıtla108982
huseyin eskin:

Söylediklerini, aksini iddia eden yunan tohumları da biliyor ama onların işine gelmiyor.

2170
Selim Keskin:

10 yıldır Volvo S60 kullanıyorum. Volvo İsveç markası. araç Belçika'da üretilmiş. şanzıman, turbo vs japon. diğer parçalar Almanya ve Fransa, Bosch marka. İsveç üretimi tek tük. ama Volvo İsveç oluyor.

03
Altay Bozkurt:

KOMEDI !! MOTORU ALMAN BOSCH, ŠASE INGILIZ, BATARYA CIN, DIZAYN ITALYAN, TÜRKIYE NEYI ÜRETMIS? :)) SADECE MONTAJ TÜRKIYEDE YAPILIYO!! EVET OKADAR YERLIKI :)))

Yanıtla676366
Düz çizgi:

Zoruna gitsin kardeşim. Şu an Turkiye'de en çok satan araba.

4365
Amele:

Kardeşim lisansı bizde lisans parası vermiyoruz bu hazımsızlık nedir yıllardır Fiat, Ford,reno üretiyoruz da ne oluyor kârın yüzde 30unu lisansa veriyoruz bugün motor dışardan geliyorsa ilerde yerlisi yapılır bataryası dışardan geliyorsa yerlisi yapılır hepsi birden bire olur mu bı piyasa yapsın bakalim

1061
Orhan Dik :

Dizayn İtalyan derken, dizayna bir daha mı para vereceğiz. Dizayn edildi bitti gitti. Toyota şuanda BYD'den motor ve batarya alıp elektrikli araba yapıyor. Desenki Togg'un yazılımı tam oturmadı, haklı bir serzeniş olur. Diğer türlü her şey senin karalama kampanyası yürüttüğünü göstermektedir. Eğer 2bin$ a motor, 10bin$ a batarya alıyor ve bunu 30bin$ a satıyorsan, %60 yerlisindir. Egea da yerli, Duster da bir yere kadar yerli. Ama markası milli değil. Yerli ve Milli deki kasıt budur

541
Mustafa Yasemin Yılmaz:

peki Volkswagen in parçaları nerede üretiliyor. Almanya neyini üretiyor. direksiyon Romanya koltuk İtalya kaporta Türkiyeden, döşeme.fransadan. ama alman malı değil mi. Avrupa nin çocukları Avrupa'yı seviyir sonucta. sizde haklısınız.

1134
Altay Bozkurt:

DISLIKE ATAN ATGÖZLÜKLÜ KARDESLER, GERCEKLER DAIMA ACIDIR!! : ))))

288
O Z:

Bozkürt "adamlar yapmış" dediğiniz arabaların nerelerden topladığını git araştır sonra gel.

219
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title