Haberler

TTNET, Web 3.0 İstanbul Konferansı

Güncelleme:
Abone Ol

TTNET, Web 3.0 İstanbul Konferansı'nda TV'nin yarınını tartıştı.

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in Gümüş Sponsorluğu ile gerçekleşen Web 3.0 İstanbul Konferansı'nda, dijital pazarlamanın her yönü tartışıldı. TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak konferansta gerçekleştirdiği sunumla, Tivibu platformu hakkındaki gelişmeleri paylaşırken, Türkiye'deki internet kullanımı ile ilgili de bilgiler verdi.

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in Gümüş Sponsorluğu ile gerçekleşen Web 3.0 İstanbul Konferansı, dijital pazarlama dünyası profesyonellerinin yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi. Sosyal Pazarlama'dan, Dijital Kampanya yaratımına kadar birçok güncel konunun tartışıldığı konferansta, TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, '4 Ekran Birleşiyor, Hangisi Kazanıyor?' başlığı ile gerçekleştirdiği sunumla değişen TV ve video izleme alışanlıkları ve yeni trendler hakkında bilgi verdi.

Web 3.0 İstanbul Konferansı'nın en ilgi çekici sunumlarından birini gerçekleştiren Koçak, Türkiye'de internet penetrasyonu ve kullanım alışkanlıklarıyla ilgili sayısal bilgiler paylaştı, Türk internet kullanıcı sayısının 10 yılda 2 milyondan 35 milyona yükseldiğini ve online video izlemenin toplam internet trafiği içinde yüzde 42'ler seviyesinde olduğunu aktardı.

Tivibu platformuyla ilgili son gelişmeleri de aktaran Koçak "Özellikle son yıllarda hepimiz günümüzün büyük bölümünü 4 ekran karşısında geçiyoruz: Televizyon, Bilgisayar, Tablet ve Telefon. Tivibu ile bu dört ekranın tamamını sahiplenerek müşterilerimizin istediği her yerden ve her anda televizyon içeriğine ulaşabilmelerini sağlıyoruz" dedi.

Dijital pazarlama alanında faaliyet gösteren profesyonellerinin, medya temsilcilerinin, akademisyenlerin, dijital pazarlama iletişimine ilgi duyan ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan pek çok kişinin katıldığı etkinliğin moderatörlüğünü İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Fatoş Karahasan yaptı.

Konferans hakkında daha detaylı bilgiye http://www.web30istanbul.com adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Teknoloji Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title