Haberler

Turkcell Platinum Avantajları Yenilendi!

Abone Ol

Turkcell Platinum müşterilerinin yurt içi paketleri yurt dışında da geçerli olacak.

Turkcell açıklamasına göre Turkcell Platinum avantajları yenilendi. Yurtdışı iletişim seçeneklerini zenginleştiren Turkcell Platinum sayesinde yurt içi paketlerini 50 ülkede kullanmak mümkün oluyor.

Yurt dışına sık seyahat eden Turkcell Platinum müşterileri tarifelerine ek olarak günlük 9.90 lira karşılığında Platin paketlerindeki dakikaları, internet ve SMS'leri Türkiye dışında da kullanabiliyorlar. Teklif, günlük 100 dakika konuşma, 100 SMS ve 50 megabayta kadar internet kullanımını kapsıyor, sonrasında da yurt içi fiyatlarından kullanıma devam etmek mümkün oluyor. Sadece kullanıldığında devreye giren bu günlük seçenek, kullanım olmadığı zaman faturaya yansımıyor.

Avrupa'da, Amerika, Rusya, Kıbrıs, Suudi Arabistan ve Çin'in de dahil olduğu 50 ülkede geçerli olan bu teklife ek olarak yurt dışında gönderilen ilk 30 SMS de bedava. Turkcell Platinum müşterilerin bayram tatilinde yurt dışı seyahatleri sırasında kullanacakları yurt dışı çıkış harç pulunu da hediye edecek. Ücretsiz harç pullarını almak isteyen Platinum müşterilerinin bayram süresince Atatürk Havalimanı'ndaki Turkcell İletişim Merkezi'ne uğramaları yeterli olacak.

Kaynak: Star / Teknoloji

Turkcell Türkiye Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title