Haberler

    Universal'dan Paul Walker Videosu ve Açıklama

    Abone Ol

    Paul Walker'ın ölümü, son günlerde sosyal medyada en çok konuşulan başlıklardan bir tanesi.

    Mahmut Saral - - Geçtiğimiz günlerde bir trafik kazasında hayatını kaybeden aktör Paul Walker için bir övgü videosu yayınlandı. 2 dakika uzunluğundaki videoda, Walker'ın rol aldığı Hızlı ve Öfkeli (Fast and Furious) serisinden görüntüler yer alıyor.

    Videonun haricinde, filmin yayıncısı Universal Studios'tan da bir açıklama geldi. Bir süre önce yaptığımız The Hollywood Reporter kaynaklı haberde, yedi numaralı filmin çekimlerinin büyük ölçüde tamamlandığını, kalan kısımlar için de senaryonun yeniden düzenlenebileceğini bildirmiştik. Ayrıca, Walker'ın ölümü sebebiyle de çekimlere bir süre ara verileceğini ve filmin daha evvel belirlenen 11 Temmuz 2014 tarihi yerine daha ileri bir tarihte vizyona girebileceğini aktarmıştık.

    Konu hakkında Universal'dan açıklama geldi ve Hızlı ve Öfkeli 7'nin çekimlerinin şu an için askıya alındığı, ileri bir tarihte kalan kısımlar için çalışmaların yapılacağı bildirildi. Oyuncunun ölümü sebebiyle yas ilan eden Universal, büyük ihtimalle gösterim tarihini de daha ileri bir tarihe çekecek. Serinin devamı konusunda da henüz bir kesinlik bulunmuyor.

    İyi seyirler.

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Paul Walker Universal Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title