Haberler

Vodafone Türkiye 2011 Gsma Ödülleri’nde Finale Kaldı

Abone Ol

Vodafone Türkiye, Küresel GSM Sektörünün En Prestijli Ödülleri Arasında Başta Gelen Global Mobile Awards 2011'de İki Kategoride Birden Finale Kaldı.

"Sesli İmza" uygulamasıyla "En İyi Mobil Teknoloji / En İyi Müşteri Hizmeti ve CRM Çözümü" kategorisinde finale kalırken, Kraft Foods Türkiye ve mobil pazarlama ajansı Mobilera ile birlikte gerçekleştirdiği "Tamam mı, Devam mı?" kampanyasıyla da "En İyi Mobil Reklam ve Pazarlama Kampanyası" kategorilerinde GSMA Ödülleri'ne aday gösterildi. 2011 GSMA Ödülleri, 15 Şubat 2011'de Barcelona'da yapılacak törenle 16'ncı kez sahiplerini bulacak.

Küresel GSM sektörünün en prestijli ödülleri arasında başta gelen 2011 GSMA Ödülleri'nde Vodafone Türkiye iki kategoride birden finale kaldı. 2011 GSMA Ödülleri finalist listesinde "Sesli İmza" uygulamasıyla "En İyi Mobil Teknoloji / En İyi Müşteri Hizmeti ve CRM Çözümü" kategorisinde aday olan Vodafone Türkiye "Tamam mı, Devam mı?" kampanyasıyla da "En İyi Mobil Reklam ve Pazarlama Kampanyası" kategorisinde finale kaldı. Dünyanın en prestijli GSM ödülleri arasında başta gelen 2011 GSMA Ödülleri 15 Şubat 2011'de Barcelona'da yapılacak törenle 16'ncı kez sahiplerini bulacak. Bu yıl 9 başlık altında 22 farklı kategoride sahiplerini bulacak olan GSMA Ödülleri, 1996 yılından bu yana veriliyor. 30 ülkede faaliyet yürüten, 40 şebeke ortaklığı bulunan Vodafone, daha önce 9 kez 9 kez GSMA Ödülleri'ne layık görüldü.

Vodafone Türkiye "Sesli İmza" ile Daha Önce de Ödül Almıştı

Daha önce de Vodafone Türkiye'ye "En İyi Çağrı Merkezi Teknoloji Çözümü" ödülünü getiren "Sesli İmza" uygulaması, Vodafone'nun tüm dünyada ilk kez Türkiye'de kullanıma sunduğu bir uygulama. "Sesli İmza" müşterilere Vodafone çağrı merkezini aradıklarında daha hızlı, güvenli ve basit işlem yapma imkânı sunuyor. Müşteriyi biyometrik ses analiziyle tanıyan "Sesli İmza" uygulaması parmak izinden bile daha güvenli bir sonuç ortaya koyuyor. İlk defa Vodafone Türkiye tarafından hayata geçirilen "Sesli İmza" uygulaması ile çağrı süreleri ortalama % 15 azalırken, müşteri memnuniyeti % 85, çalışan memnuniyeti ise % 97 artırıldı. Uygulamanın Vodafone İtalya'da devreye girmesi için Vodafone Türkiye'nin danışmanlık desteği de verildi.

Bir Diğer Ödüllü Uygulama: "Tamam mı, Devam mı?"

Vodafone Türkiye'nin 2010 yılında ilk kez gerçekleştirilen ve dijital reklamcılığının en iyilerinin belirlendiği IAB Mixx Awards 2010 yarışmasında iki ödül birden alan ve kampanyası 1 Mart 2010 - 30 Haziran 2010 tarihleri arasında düzenlendi. Mobil Pazarlama Ajansı Mobilera'nın yaratmış olduğu kurgu ve kampanya yönetimi doğrultusunda Kraft Foods Türkiye ile birlikte gerçekleştirilen "Tamam mı, Devam mı?" kampanyası kapsamında aboneler ilk gönderdikleri

SMS ile, anında 24 saat boyunca geçerli olacak Vodafone'lularla günlük 10 dakika konuşma kazandı. Eğer kampanyaya devam etmek ve daha fazlasını kazanmak isterlerse, "DEVAM" yazarak aynı SMS'e cevap vererek ve mobil oyun ya da anında 24 saat boyunca geçerli olacak Vodafone'lularla günlük 50 dakika kazandı. Aboneler kampanyaya devam etmek ve daha fazlasını kazanmak isterlerse, "DEVAM" yazarak aynı SMS'e cevap vererek ve mobil oyun ya da anında 24 saat boyunca geçerli olacak Vodafone'lularla günlük limitsiz konuşma kazandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan GSMA CEO'su Rob Conway şunları söyledi: "2011 GSMA Ödülleri'nde finale kalan tüm adayları tebrik ediyorum. 10 kategoride 470'den fazla aday ön eleme sürecinde değerlendirildi ve aday sayısı 115'e indirildi. Bu yıl da ödüller için çetin bir rekabet yaşanacak. Bu kadar fazla ve bu kadar yüksek kaliteli adayın arasından finale kalabilmek gerçekten büyük başarı. Biz de 15 Şubat 2011'de Mobile World Congress'te kazananları açıklamak için sabırsızlanıyoruz. Orada, mobil endüsri için müthiş bir inovasyon yılı olan 2010'da yapılan büyük işleri hep birlikte göreceğiz."

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şöyle konuştu: "Bu yıl 16'ncı kez verilecek olan ve dünyanın en prestijli GSM ödülleri arasında yer alan Global Mobile Awards 2011'a iki kategoride birden aday olduk. Ödüllere aday olan iki uygulamamız daha önce de ödül almıştı, ödüllü uygulamalarımıza bu kez uluslar arası arenaya çıkıyoruz. Müşteri memnuniyetini ilk sıraya koyan bir hizmet anlayışıyla çalışıyoruz ve müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilecek uygulamalar geliştiriyoruz. Bu uygulamaların takdir gördüğünü görmek bizim motivasyonumuzu artırıyor. Ancak burada abonelerimize de bir teşekkür borçluyuz. Uygulamalarımıza gösterdikleri yoğun ilgiyle bize asıl ödülü onlar verdiler. GSMA Ödülleri'ni kazanarak bu başarımızı pekiştirmek istiyoruz."

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Teknoloji Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title