Haberler

Xperia M Ultra Geliyor!

Abone Ol

Sony'nin kamera odaklı olarak çıkaracağı yeni telefonu Xperia M Ultra hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Sony'nin kamera odaklı olarak çıkaracağı yeni telefonu Xperia M Ultra hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan özelliklere bakacak olursak cihaz orta segmentte zirveye oynayabilir.

Geçtiğimiz haftalarda Sony'nin yeni amiral gemilerinden olacak olan Xperia X serisini tanıtmasının ardından, diğer segmentler içinde yapacağı hamleler merakla bekleniyordu. Orta segmente Xperia M Ultra adında 6 inç boyutunda dev bir cihaz hazırlayan Sony, kamerasıyla ve diğer bazı özellikleriyle cihazlar arasında farkını ortaya koyacağa benziyor. Zira Huawei'nin üst seviye cihazlarında kullandığı IPS-NEO ekranı barındıracak olması, cihaza ne kadar önem verildiğinin bir göstergesi olabilir. Full HD olarak cihazda yer alacak bu ekranda fark olarak kırmızı, yeşil, mavi alt piksellerin yanında beyaz görüntü birimide yer alıyor. Cihazın barındıracağı diğer özellikleri ise şu şekilde sıralayabiliriz:

Snapragon 652 işlemci

3 GB LPDDR4 Ram

23 MP arka, 16 MP ön kamera

4.280 mAh batarya

32 GB dahili depolama alanı ve microSD kart desteği

Parmak izi sensörü

USB Type-C girişi

Cihaz için tanıtım tarihi olarak ise yaz ayları gösteriliyor. Yeni bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Utku Can Barut

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Sony Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title