Haberler

Yapay zeka ile oluşturuldu! İşte Türk erkeklerinin en çok beğendiği kadın tipi

Güncelleme:
Abone Ol

Yapay zeka, Türk erkeklerinin estetik ve özelliklerine göre mükemmel bir model tasarladı. Gelişen teknoloji sayesinde, güzellik ve çekicilik anlayışları yapay zeka algoritmaları ile analiz edilerek belirli bir model ortaya çıkarıldı.

Son dönemlerde müthiş bir ilerleme kaydeden ve birçok iş dalında kullanılmaya başlanan Yapay zeka, geniş bir veri havuzundan Türk erkeklerinin güzellik kriterlerini analiz etti. Bu analizler sonucunda, en çok beğenilen fiziksel özellikler ve karakteristik detaylar belirlenerek mükemmel modelin tasarımı yapıldı.

ÇEŞİTLİ MECRALARDAN TOPLANAN VERİLER KULLANIDI

Yapay zeka; sosyal medya, anketler ve çeşitli platformlar üzerinden toplanan verileri kullanarak kapsamlı bir analiz gerçekleştirdi. Bu analizler, Türk erkeklerinin en çok tercih ettiği saç rengi, göz rengi, yüz şekli gibi fiziksel özellikleri ve kişilik özelliklerini ortaya koydu.

SONUÇLAR NEYİ GÖSTERİYOR?

Analiz sonuçlarına göre; Türk erkeklerinin en çok beğendiği model, belirli fiziksel ve karakteristik özelliklere sahip. Bu model, estetik kriterlerin yanı sıra, samimiyet ve güler yüzlülük gibi kişilik özellikleriyle de dikkat çekiyor.

İşte yapay zeka tarafından oluşturulan o model;

Yapay zeka ile oluşturuldu! İşte Türk erkeklerinin en çok beğeneceği kadın tipi

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Teknoloji

Yapay Zeka Yapay Zeka Teknoloji Yaşam Teknoloji Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (38)

Ahmet null:

Herkez yanındaki ile iyi geçinir şeytanlık düşünmezse herkesi Allah özel ve güzel yaratmış çok güzel hayat geçer

Yanıtla21375
Damla Sengul:

yav hee hee

16365
Ahmet null:

Damla sana ne lazım 2. Mi

23121
VEFA:

Bu yapay zeka biraz da genetikten yardım alır bunun canlısını da yaratır yakında. İşte o zaman illa da hanımım diyenleri görürüz. Ak koyun kara koyun o zaman belli olur bakalım

4632
AYHAN BAYRAK:

Zoruna mı gitti damla

1228
Hek Tor:

Çerkez'e Çerkes denmez, herkese de herkez denmez...

1218
cavit dogan:

Konuşmayacaksa ben okeyim

Yanıtla21140
Onemli Degil:

Nefes Alsin, Kalbi de Tik Etsin Yeter..

Yanıtla7344
Damla Sengul:

işte bu da Bizim erkekler.

14101
Ne Demeli:

Bilader damızlık çok memlekette sana da ihtiyaç yok, yani sonuç olarak tık etmese bile olur...(Senin bakış açınla yazıldı...)

315
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title