Haberler

    Yeni Hitman'in Kim Olacağı Belli Oldu!

    Abone Ol

    Oyun dünyasının en tanınmış karakterlerinden Hitman, yani namıdiğer Ajan 47, bir kez daha sinemaya aktarılacak. Peki yeni Hitman’i kim oynayacak?   Geçmişte 2007 yılında beyaz ...

    Oyun dünyasının en tanınmış karakterlerinden Hitman, yani namıdiğer Ajan 47, bir kez daha sinemaya aktarılacak. Peki yeni Hitman'i kim oynayacak?

    & ;

    Geçmişte 2007 yılında beyaz perdeye uyarlanan Hitman, çok da başarılı bir giriş yapamadığı sinema dünyasına geri dönüyor. Üstelik bu dönüş bir devam filmiyle olmayacak, aksine bu bir yeniden başlangıç olacak. 2007′de Timothy Olyphant'ın canlandırdığı Ajan 47 rolü için yeni bir aktör ile anlaşıldı bile!

    Fast and Furious serisinden tanıdığımız Paul Walker, çekilecek yeni Hitman filminde Ajan 47 rolüyle kamera karşısına geçecek. 2015′de vizyona gireceği öngörülen filmin adı "Agent 47″ olacak. Bakalım saçlarını kazıtacak ve kafasının arkasına barkod dövmesi yapılacak olan Paul Walker'dan nasıl bir Ajan 47 performansı izleyeceğiz?

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Paul Walker Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title