Haberler

Canlı Bombanın Patlamadan Önce Çekilen Son Görüntüleri

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da 35 kişiyi şehit eden canlı bomba Seher Çağla Deniz'in patlamadan kısa süre önce bir çay ocağında iki kişiyle otururken görüntüleri ortaya çıktı.

Ankara'da terör örgütü üyesi canlı bomba Seher Çağla Deniz'in son görüntüleri ortaya çıktı.

Başkentte katliam yapmadan önce bir çay ocağında iki kişiye oturan canlı bombanın önündü bir defter var.

Yanındaki ikiliden birinin üzerinde kırmızı bir mont var. Ayağında ise spor ayakkabı. Sol tarafında ise siyah bir eşofman üstü giyen kumral kısa saçlı biri daha var.

Görüntülerin tamamı soruşturma devam ettiği için yayınlanmadı.

Kaynak: Show TV

Kaynak: Haberler.Com / TV

Çağla Deniz TV Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

TayfunMobil-IOS:

Bunlar zaten bellidegilmi biliyonuz neden imha etmiyonuz illede katliammı yapsın Türkiye

Yanıtla013
Vay beMobil-ANDROID:

Mekanı cehennem olsun

Yanıtla17
Vatandas:

Kopuk tipler olduğu belli

Yanıtla06
osman:

bana da biraz garip geldi. öbür haberlerde intihar etmeden önce temizlik yapmış filan yazıyordu. kimse intihar etmeden önce temizlik yapmaz bence. hem de bir bombanın neye benzediğini kaç kişi biliyor ki. şekerden, gübreden bile bomba yapılabiliyormuş. yani bir malzemenin bomba olarak kullanılacağını anlamak o kadar basit değil bence. her valizin içine de herkes bakmıyor. belki kandırılmış olabilir diye düşünüyorum. bilgiler çünkü birbirine uymuyor. ama sonuçta kandırılmış olsa bile 35 kişiyi öl

Yanıtla30
Hiçbir parti din ırk mezhep ayirmayan:

Rahatligindan ben de iyi kaplanmış diye düşündüm ama doğru biri yazmış kız aracda bomba olduğunu bilmeden yoldan geçerken uzaktan kumanda ile patlatılmış olabilir mi araştırmak gerekir. Hadise duyguları biraz on tarihli yaptı galiba beni. Araştır mak gerek

Yanıtla20
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title