Haberler

Acılı Baba: "Artık Oğlumun Kalbini Dinleyemeyeceğim"

Abone Ol

Adana'da hayatını kaybeden oğlunun kalbini bağışladığı 2.5 yaşındaki Melek Özcan'ın ölümüyle ikinci kez evlat acısı yaşadığını anlatan Kemal Yücel, "Artık oğlumun kalbini dinleyemeyeceğim" dedi.

Adana'da hayatını kaybeden oğlunun kalbini bağışladığı 2.5 yaşındaki Melek Özcan'ın ölümüyle ikinci kez evlat acısı yaşadığını anlatan Kemal Yücel, "Artık oğlumun kalbini dinleyemeyeceğim" dedi.

Adana'da yaklaşık 3 ay önce buz pistinde kayarken yere düşmesi sonucu kafasında tümör olduğu ortaya çıkan ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u yardımlarıyla Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat olan 6 yaşındaki Ali Utku Yücel, bir hafta sonra hayatını kaybetmişti. Baba Kemal Yücel, oğlunun organlarını bağışlayarak 4 çocuğa hayat vermişti. Bunlardan biri de doğuştan kalp kası bozulması ve yetmezliği sebebiyle kalp nakli bekleyen 2.5 yaşındaki Melek Özcan'dı. Özcan, Ali Utku'nun ölümüyle birlikte yeni bir kalbe kavuştu. Ailesi yaşaması için yeniden umutlandı. Baba Kemal Yücel'de oğlunun kalbinin bir çocukta yaşamasına oğlunun kalbini dinleyebildiği için çok sevindi ancak hem Özcan ailesinin hem de Yücel ailesinin sevinci 103 gün sürdü. Melek Özcan, kalpte çıkan problemden sonra hayatını kaybetti.

Baba Kemal Yücel, Melek'in hayatını kaybetmesiyle ikinci kez evlat acısı yaşadığını ikinci kez yıkıldığını belirterek, "Acılarım tazelendi. Ben her Diyarbakır'a giderken oğlumu görmeye gidiyor gibi gidiyordum. Oğlum yaşamasa da onun kalbini dinliyor olmam bana yetiyordu. Ancak Melek'inde ölmesiyle artık oğlumun kalbini dinleyemeyeceğim. Oğlum ölmüştü ancak sanki il dışında bir yerde okuyor gibiydi, Melek ölmeden önce. Ama artık o da yok" diye duygulandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Hüseyin Avni Coş Utku Yücel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title