Haberler

Ayvalık'ta Konteynerler Suni Çim ile Kaplanıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin farklı noktalarında daha estetik bir görünüm sağlamak için konteynerlerini suni çim ile kaplıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün kendi bünyesindeki atölyede ürettiği sürgülü yeşil çitli konteyner kafesleri vatandaşların da beğenisini kazanıyor. Kümeler halinde yan yana bulunan konteynerlerin öncelikle kaplandığını belirten ekipler, çalışmalarını hızlandırıp şehrin her noktasına yaymayı hedeflediklerini açıkladı.

Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin farklı noktalarında daha estetik bir görünüm sağlamak için konteynerlerini suni çim ile kaplıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün kendi bünyesindeki atölyede ürettiği sürgülü yeşil çitli konteyner kafesleri vatandaşların da beğenisini kazanıyor.

Kümeler halinde yan yana bulunan konteynerlerin öncelikle kaplandığını belirten ekipler, çalışmalarını hızlandırıp şehrin her noktasına yaymayı hedeflediklerini açıkladı.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title