Haberler

Bedelli askerlerin görev yaptığı kışladan gelen görüntüler fecaat

Güncelleme:
Abone Ol

Bedelli askerlerin görev yaptığı İstanbul Maltepe'deki General Kenan Evren Kışlası İkmal Maliye Okulu Eğitim Merkezi Komutanlığı'nın tuvalet ve banyolarının içler acısı hali büyük yankı uyandırdı.

İstanbul'da bedelli askerlerin görev yaptığı kışlalardan biri olan Maltepe'deki General Kenan Evren Kışlası İkmal Maliye Okulu Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda çekilen fotoğraflar büyük tepki çekti.

DUŞAKABİNLER VE TUVALETLER PİSLİK İÇİNDE

Gazete İsmail Saymaz tarafından yayınlanan fotoğraflarda duşakabinler ve tuvaletlerin de pislik içinde olduğu görüldü. Askerlik görevini kışlada yapan ve geçen ay terhis olan E.B., "Tuvaletler aşırı kirliydi. Sıvı sabun kullanıyorduk. Bu sabunla birçok yer temizlenmiyordu. Mikrop ve enfeksiyon kaptık. Yıllardır kapalı olan bir tuvaleti bize temizlettiler. Temizlerken eldiven vermediler. Maske pandemiden kalma… Duşlar küflüydü. Hem de siyah küf, zehirli olandan. Çarşaflar kirliydi" diyerek yaşadıkları mağduriyeti anlattı.

"DUVARLAR ASKERLERİN DİNLENDİĞİ YERE YIKILDI"

Açıklamasının devamında binanın çürük olduğunu belirten E.B., "Bina çok çürük. Duvarların bir kısmı askerlerin dinlendiği yere yıkıldı. Şans eseri kimse yoktu, yaralanma olmadı. Etrafını kapattılar. Elektrik kabloları yere çok yakın mesafede, hatta görünüyordu. Elektik çarpmaları oluyordu" şeklinde konuştu.

GÖZLER BAKANLIKTA

Büyük yankı uyandıran fotoğraflar ve iddialar sonrası gözlerin çevrildiği Milli Savunma Bakanlığı'nın konuyla ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu...

İşte o kışlada çekilen fotoğraflar;

Banyo ve tuvaletler fecaat! Bedelli askerlere bunu mu layık görüyorsunuz?

Banyo ve tuvaletler fecaat! Bedelli askerlere bunu mu layık görüyorsunuz?

Banyo ve tuvaletler fecaat! Bedelli askerlere bunu mu layık görüyorsunuz?

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Bedelli Askerlik 2023 Kenan Evren İstanbul Maltepe Maliye Güncel Yaşam Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (102)

Doğru Söz:

Burayı otel mi zannettiniz. Normal askerliğin yapıldığı kışlalarda banyo ve tuvaletlerin temizliğini askerler yaparken, bedelliler de kullandıkları yerlerin temizliğini de bi-zahmet beraberce yapıversinler de askerde olduklarını anlasınlar...

Yanıtla2651K
MEHMET:

bu yorumu beğenmeyen 97 kişi bedelli asker belli ki..biz sabah eğitim bittiğinde akşamları hergün tuvalet temizledik. hergün mıntıka yaptık. askerlik silah nöbet savaştan ibaret değildir.. temizlik imandan gelir..

13133
Jon snow:

Bunu yapacak yaptıracak olan zaten komutan

369
harun sert:

Keşke imkanım olsaydı çanakkalede dedelerimizin ölümüne savaşıp yaşadığı siperleri tapyaları o zamana götürüp bu 3 kuruş parayla askerlikden kaçan arkadaşlara göstere bilseydim.yada güneydoğuya dağlara çıkartsaydım.eğitimi görürlerdi..

332
Ender YILDIRIM:

bedelliler temizleyecek işte.

Yanıtla1391K
İLK SAV:

Bizler askerlik yaptığımızda temizliğini de sırayla yapardık. Dışarıdan temizlikçi gelip temizlemezdi. Bu arkadaşlar galiba 5 yıldızlı otelde tatile gittiklerini düşündükleri için kendileri pisletecek dışarıdan temizlikçi gelip temizleyecek zannediyorlar. Sanırım bunu gündeme getiren yazarda ordumuzu küçük düşürmek istemiş. Herhalde kendiside bedelli yapmış. Bana kalsa bedellileri birgün bile askere almam. Onlara bir ayda yapılan harcamalara yazık

881
ARSLANOĞLU Hakan:

Bedelli Askerlik yapanlar şikayette bulunacaklarına genel temizlik yapsınlar. Orası 5 yıldızlı Otel değil.

Yanıtla1361K
GÖKHAN UZUNALİ :

Tam 18 ay Askerliğin dibini yapmış birisi olarak AZ BİLE......

Yanıtla126930
Sogun Nn:

bebeler ağlamış. kolaymi askerlik

Yanıtla117825
Ferhat Şimşek:

merak ettim okadar parayı ödemiş adam, O parayı kazanmak kolaymi?

7327
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title