Haberler

Kuyuya atılan peygamber hangisi? Sokaktan gelen cevaplar bomba

Güncelleme:
Abone Ol

Haberler.com ekibi, Beşiktaş'ta vatandaşlara peygamberler tarihi hakkındaki bilgilerini sordu. 'Kuyuya atılan peygamber kimdir?', 'Ayı ikiye bölen peygamber kimdir?', 'Kızıldeniz'i ikiye bölen peygamber kimdir?' ve 'Aşure hangi peygamber döneminde yapıldı?' sorularının yöneltildiği röportajda, vatandaşların verdiği cevaplar dikkat çekti.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde Haberler.com ekibi tarafından gerçekleştirilen sokak röportajında, vatandaşlara peygamberler tarihi hakkında sorular yöneltildi. "Kuyuya atılan peygamber kimdir?", "Ayı ikiye bölen peygamber kimdir?", "Kızıldeniz'i ikiye bölen peygamber kimdir?" ve "Aşure hangi peygamber döneminde yapıldı?" soruları soruldu.

Beşiktaş'ta Peygamberler Tarihi Üzerine Sokak Röportajı Gerçekleştirildi

Röportajlar, halkın dini bilgiler konusundaki farkındalığını ölçmek amacıyla yapıldı. Çekilen video, insanların peygamberler tarihine dair bilgilerini ve bu bilgilerin toplumdaki yaygınlığını gözler önüne seriyor. Görüntülerde vatandaşların verdiği ilginç ve çeşitli cevaplar dikkat çekiyor.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Beşiktaş İstanbul Eğitim Yaşam Dini Dini Eğitim Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

ayhan ertaş:

kuyuya atılan peygamber yusuf hz ayı ikiye bölen peygamber hazreti muhammed kızıldeniz'i ikiye bölen peygamber hazreti musa aşure hangi peygamber döneminde yapıldı hazreti Nuh peygamber zamanında

Yanıtla543
koray hüseyin kılıç:

yanlış biliyolar kuyuya atılan et tir onun adıda büryan kebabıdır

Yanıtla3011
Damla Sengul:

amaç ne

Yanıtla1122
Zafer Ozkan:

cok Müslüman bir ülkeyiz hani, bilmek şart.. Sen dolar euro kurunu sor.

Yanıtla618
Mahmutabla:

Bütün Mısır tarihçilerinin istisnasız tamamı(birçoğu da müslüman) Mısır kayıtlarında Hz. Yusuf'tan gram bilgi kayıt yok der. Bir tane bilge kişiden bir cümle bahsedilmiş adı da Horemhob o kadar. Oysa semavi dinlerde epeyce detaylı kıssalar hikayeler var.. Hz. Musa dan Mısır kaynaklarında başka şekilde olsa da bahseder ama Hz. Yusuf hiç yok. Ya henüz tam çözülemedi ya da bilmediğimiz şeyler var . İnanıp inanmamak ayrı bir konu.

Yanıtla911
1gerceklerinsesi:

ne bilek dayı şırdan olmuş 150 lira, kepap 250 lira bize onu sor acık ac

Yanıtla64
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title