Haberler

Akıl almaz nişan söz törenlerinden sonra şimdi de cinsiyet öğrenme partileri çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Birçok anne baba adayı tarafından heyecanla düzenlenen cinsiyet öğrenme partileri, farklı konseptleriyle şaşırtmaya devam ediyor. Daha fazla ilgi çekmek ve eğlenceli anılar oluşturmak için yeni bir boyuta taşınan bu partiler, sosyal medyada tepki çekiyor ve 'abartılı' bulunuyor. Bir anne baba adayının düzenlediği parti ise dozu arttırarak doğuma benzeyen bir canlandırmayla bebeklerinin cinsiyetini öğrendi. Birçok kullanıcı partiyi abartılı buldu.

Son dönemde popüler olan konsept söz nişan partileri oldukça rağbet görünüyor. Birçok çift, ilginç yöntemlerle bu organizasyonları eğlenceli hale getirmeye çalışıyor. Organizasyonun dozunu abartan bazı çiftler, sosyal medya eleştiri yağmuruna tutulurken 'cinsiyet öğrenme partileri'nden birisi yok artık dedirtti. Adeta bir gösteriş etkinliğine dönüşen cinsiyet öğrenme partilerine 'cinsiyet tahmin etme' etkinlikleri eklendi. Anne karnına benzeyen maketten oluşan cinsiyet öğrenme partisi görenleri şaşkına çevirdi. Doğum anını canlandıran bir maketten gelen sıvının rengine göre cinsiyeti öğrenen anne babaların sevinci, konukların kameralarına yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Sosyal Medya Medya Kadın Yaşam Baba Kadın Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Vedat Zorba:

Dünyanın sonu yaklasiyor dostlar insanlar aklini yitirdi

Yanıtla298
Umut Yağcı:

:))))

02
Wingchun07 null:

ne var bunda şu kısacık dünyada hayatlarına heyecan katıyorlar. kötü yorum yapanlar gücünüze mi gitti. kıskandınız mı.

Yanıtla814
gezen gözbilir:

görmemişin çocuğu olmuş tutmuş ç. koparmış

030
Carsambali:

Once bir DNA testi yaptirsin.Bi bakmisin cocugun babasi sen degilsin..)

Yanıtla454
Ersin Altun:

kesin vurdurmustur

42
Hakan:

dunya hizlica kotuye gidiyor.bundan sonrada balon patlatirlar cocugun babasi benmiyim diye.

Yanıtla044
HACER İlhan:

Rezillik hat safhada

Yanıtla029
Aysegul Caliskan:

Yok dna testi partisi yok cocogum okula basladi partisi sinifi gecti partisi ilerde oda olur belki. Para cok olunca insanlar ne sacmaligina para harcasak diye sacmaliyor iyice. Eskiden sadece dogumgunu partisi vardi oda yeterdi simdi doymuyorlar.

Yanıtla019
sinan çayırcı:

Bu milletin başına çıkacak var . Ben çok yakında bekliyorum.

Yanıtla08
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title