Haberler

Çöplerin yol kenarına atıldığını gören Tuğba Özay, öfkeden deliye döndü: Allah belanızı versin

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü şarkıcı ve model Tuğba Özay, Bafa Gölü'nün girişinde gördüğü çöplerden dolayı veryansın etti. Çöpleri göstererek avazı çıktığı kadar bağıran Özay, "İğrenç zihniyetli pislik insanlar. Allah belanızı versin. Beni hasta ettiniz siz de hasta olasınız" dedi.

Modelliğin yanı sıra şarkıcılık yapan ve doğaya olan düşkünlüğüyle sık sık adından söz ettiren Tuğba Özay, Bodrum'dan İzmir'e giderken yol kenarında gördüğü çöplere isyan etti.

"SİZ VATAN HAİNİSİNİZ"

Instagram hesabından yol kenarındaki çöpleri göstererek avazı çıktığı kadar bağıran Tuğba Özay, şunları söyledi: "Bafa Gölü'nün girişindeyim ve size korkunç bir manzara göstereceğim. Ben artık bu ülkede yaşamaktan yoruldum. Bu kadar iğrenç zihniyetli, pislik insanlarla aynı falan falan değiliz. Yolda çöpler ve burada bir de domuz ölmüş. Allah'ım bu nasıl korkunçluk! Siz vatan hainisiz. Bu nedir, bu nasıl bir zihniyettir? Siz bu doğaya nasıl kıyarsınız? Lan burası anayol burası çöp, moloz dökme yeri mi?"

"VATANDAŞLAR BERBAT BUNU ANLADIM DA YÖNETİMLER NEREDE?"

"Ben artık gerçekten dayanamıyorum. Sizler yüzünden bizim gibi duyarlı insanlar hasta oluyor. Allah biz belanızı versin. Ben sizi küfürsüz nasıl anlatayım? Ben nasıl sinirlenmeyeyim, nasıl bağırmayayım? Sizler nasıl insanlarsınız. Vatan sevgisi, yurttaşlık bilinci diye bir şey var. Nasıl yaparsınız, nasıl kıyarsınız? Aklım almıyor. Buna nasıl izin verilir, bu yolları görmüyor musunuz? Hadi insanlar, vatandaşlar berbat bunu anladım. Ya yönetimler de mi görmüyor bu yolları? Bunlar doğaya ve ülkeye zarar. Bizim gibi duyarlı insanları hasta ettiniz hasta olasınız."

Çöplerin yol kenarına atıldığını gören Tuğba Özay, öfkeden deliye döndü: Allah belanızı versin

Çöplerin yol kenarına atıldığını gören Tuğba Özay, öfkeden deliye döndü: Allah belanızı versin

Ecem Altan
Haberler.com - Yaşam

Tuğba Özay Magazin Çevre Yaşam Çevre Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (35)

Tayfun Tay:

Bu güzelim ülkeyi haketmiyoruz biz.

Yanıtla14436
Zafer Gönç:

Ormanlarımizi yakiyorlar önce ona tepki gösterelim...!

2037
Murat Celik:

herhalde artık bir işe yaramıyorsun kendi kendine reklam yaptığına göre

Yanıtla40146
Ayhan Sayin:

Ne alaka

471
Tahir Tahin:

Senin gibi boş yorum yapmamış

027
YILDIRAY YILDIRIM:

ağır işsiz

Yanıtla33641
Vikings:

Sanatçı duyarlılığı.ben de bizim sokağa çöp atanlara böyle bağırıyorum.

Yanıtla15311
bekir yapici:

ben 3 yil öncesine kadar almanyadan 30 yili askin bir süre her yil aksatmadan yeryüzünün cenneti diyerek her yabanciya anlattigim güzel ülkeme karavanimla gelr 6 hafta boyunca tüm sahillerimizi gezerdim ancak gercekten ülkemizde büyük bir yozlasma tahrip ve güven sorunu var en ücra dogal güzelikteki sahillerimiz bile cöp icinde karadeniz sahilindeki beldeler resmen cöpünü denize döküyor sahiller isgal edilmis halka kapatilmis malesef yillar icinde kanun ve kural tanimayan bir ülkeye dönüstük.

Yanıtla2239
Murat Celik:

Almanca hikaye anlatmayı bırak

742
izzet Ulas:

Üyesi olduğunuz partiniz çöpleri ve evsel atıkları toplamış olsa idi kimse gidipte yol kenarına bu molazlari bırakmazdı. Maalesef çöpleri atmak için dahi belediye çöplüğü para talep ediyor. İnsanlarda para vermek yerine işin kolayına kaçıyor.

Yanıtla15272
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title