Haberler

Düğün ile Cenazeye Gidenlerin Araçları Çarpıştı: 3 Ölü, 6 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep'te düğün konvoyu ile cenaze konvoyundaki iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Gaziantep'teki kaza, eski Nizip yolu GATEM Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Gelin almak için Nizip'in Yeniyazı köyüne gidenleri taşıyan Halil A. yönetimindeki 21 EA 141 plakalı otomobil, cenaze için Gaziantep merkeze giden İbrahim O. yönetimindeki 27 R 4642 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada düğüne giden Eyüp Yıldırım (20) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 7 kişi ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Cafer Yıldırım (19) da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.



Kaza nedeniyle uzun süre trafiğe kapanan yol, kaza yapan araçların kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Eyüp Yıldırım'ın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

ÖLÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Gaziantep'te düğüne gidenleri taşıyan otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan Mehmet Çevik tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Çevik'in ölümüyle kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 3'e yükselirken, 5 yaralının tedavilerine ise devam ediliyor.



Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Eyüp Yıldırım Mehmet Çevik Gaziantep Nizip Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Jandarmanın kıyafetine bakınMobil-IOS:

Bu nasıl bir elbise yahu asker kıyafeti üzerine çirkin bir yelek Saçma teşkilat yönetiminin göstergesi

Yanıtla213
ahmet anteplimobilWeb@haberler.com:

Adam gibi Allahtan rahmet dileyecekseniz dileğin..ne kürt konvoyu ..bizim dilimiz türkçe kürt değiliz.vefat edenler akrabalarım...insanlıktan çikmış köp....burada bile türkçülük Kürtçülük yapıyorsunuz..yazıklar olsun size..insan bile denmez sizin gibilere

Yanıtla410
VanliTürkMobil-IOS:

Yav bu kurdlerin her dugun konvoyunda kaza oluyor her defasinda en az 3 kisi öluyor her seferinde

Yanıtla121
Adınızı Yazın44tecdeli:

salak surucu ve yolcular kaygan yol yağış kımsenın gördüğü yok mu

Yanıtla33
DemırrrMobil-IOS:

Allah akil fikir versin du soferler ee dikkat edin kardesim. Önünde buyuk Çukur olsa dıkkat etmesen ıcıne dusersın bu kadar basıtttttttttttt

Yanıtla32
cehalet:

cehaletin ulkeye verdiği acılar. deli gibi araba kullanmaya devam edin. trafik daha çok can alır

Yanıtla31
Süleyman yılmazmobilWeb@haberler.com:

Acılı ailesine ve yakınlarına allahım sabır versin

Yanıtla03
ihmal:

arabada bişe yok. kemer bağlı olaydı keşke. .

Yanıtla03
memet ali AlpaslanmobilWeb@haberler.com:

Memet ali Alpaslan allah Ailelerine baş sağlığı dilerim aylesine baş sağlığı dilerim allah sabır versin amin amin

Yanıtla12
Abdullah yılmazmobilWeb@haberler.com:

Ollen kardeşlerimize allahtan rahmet diliyorum kalanlara sabır versin allah kolay deyil ölen kardeslerimizden birisi bizim boyacı kardeşimiz çok zor ya çok allah mekanlarini cennet eylesin

Yanıtla12
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title