Haberler

Eğitim Uçağının Düşmesi Sonucu Hayatını Kaybeden Ünal Aster Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da eğitim uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybeden pilot eğitmeni ve tiyatro oyuncusu Ünal Aster, Taksim Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Ayazağa mezarlığına defnedildi.

BURSA'da düşen eğitim uçağında hayatını kaybeden pilot eğitmeni ve oyuncu Ünal Aster(61) son yolculuğuna uğurlandı. Taksim Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Aster'in cenazesi Ayazağa mezarlığına defnedildi.

Bursa'da Pazartesi günü Yenişehir Havalimanı'nda Öğretmen Pilot Ünal Aster (61) ile Öğretmen Pilot adayı Emir Gülal Nalcı'nın (42) iniş-kalkış çalışması yaptığı, TC-UDI kuyruk numaralı eğitim uçağı, kalkıştan kısa süre sonra pistin yanındaki boş araziye düşmüş ve Aster ile Nalcı hayatını kaybetmişti. Kazada hayatını kaybeden pilot ve tiyatro oyuncusu Ünal Aster için Beyoğlu'ndaki Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'nde anma töreni düzenlendi. Törenden sonra Taksim Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Aster'in cenazesi Ayazağa mezarlığına defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Kültür Sanat Taksim Camii Havacılık 3-sayfa Ayazağa Sanat Yaşam Pilot Bursa Kaza Sanat Havacılık Kaza 3.Sayfa Yaşam Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title