Haberler

"Yaralı Türk vatandaşını İmamoğlu yurda getiriyor" iddialarına büyükelçiden açıklama var

Güncelleme:
Abone Ol

Endonezya'nın Bali Adası'nda kaza geçiren Türk vatandaşının, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun maddi desteğiyle Türkiye'ye getirileceği iddiaları sonrası Endonezya Büyükelçisi Talip Küçükcan'dan açıklama geldi. Küçükcan, "Bir sosyal medya hesabında iddia edildiği gibi Büyükelçilik olarak 'Bizim yapabileceğimiz çok bir şey yok' denilmemiş, THY Cakarta ve Bali ofis yöneticilerimiz ile temasa geçilmiş ve 24 saat geçmeden çözüm üretilmiştir. Hastamız uygun ilk uçakla Türkiye'ye getirilecek." dedi.

Endonezya Bali'de kaza geçirerek özel bir hastanede tedavi gören Türk vatandaşı Tuğcan Işık'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun maddi desteği ile Türkiye'ye getirileceği iddia edildi. İddialarla ilgili Endonezya Büyükelçisi Talip Küçükcan açıklama yaptı.

Tuğcan Işık isimli bir Türk vatandaşı Endonezya'nın turistik Bali Adası'nda kaza geçirdi. Işık, özel bir hastanede tedavi altına alındı.

"TÜRKİYE'YE TRANSFERİNİ GÜNDEMİMİZE ALDIK"

Sosyal medyada yer alan iddialara göre Türk vatandaşının İBB Başkanı İmamoğlu'nun maddi desteği ile Türkiye'ye getirileceği öne sürüldü. İddialar sonrası sosyal medyadan açıklama yapan Endonezya Büyükelçisi Talip Küçükcan, "Tuğcan Işık'ın Bali'de kaza geçirerek özel bir hastanede tedavi gördüğü ancak tedavinin sürdürülmesi için yeterli maddi kaynağın olmadığı Büyükelçiliğimize ulaştığı andan itibaren hastamızın tedavisi Türkiye'ye transferini gündemimize aldık." ifadelerini kullandı.

Endonezya'da kaza geçiren Türk vatandaşının İmamoğlu tarafından yurda getirileceği iddiaları sonrası büyükelçiden açıklama

"HASTAMIZ UYGUN İLK UÇAKLA TÜRKİYE'YE GETİRİLECEK"

Büyükelçi Küçükcan, "Bir sosyal medya hesabında iddia edildiği gibi Büyükelçilik olarak 'Bizim yapabileceğimiz çok bir şey yok' denilmemiş, THY Cakarta ve Bali ofis yöneticilerimiz ile temasa geçilmiş ve 24 saat geçmeden çözüm üretilmiştir. Hastamız uygun ilk uçakla Türkiye'ye getirilecek." dedi.

"VATANDAŞLARIMIZ ÖNCELİĞİMİZDİR"

Paylaşımında "Devletimizin bütün kurumları yurtdışında vatandaşlarımızın yanında." diyen Küçükcan, "Tuğcan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, ona yardımcı olan vefakar arkadaşlarına, Büyükelçilik personelimize, THY yetkililerine ve tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız önceliğimizdir." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Abdullah Aydemir - Yaşam

Ekrem İmamoğlu Ekrem İmamoğlu Talip Küçükcan Büyükelçilik Sosyal Medya Bali Adası Endonezya Endonezya Türkiye Sağlık Yaşam Dünya Medya Kaza Sağlık Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

Atilla Han:

Tesekkurler Imamoglu!

Yanıtla20566
Doğrucu:

Akp çalar imam oğlu cebinden öder getiri

100
sade vatandaş:

elçilikte işi görülmeyenler sosyal medyada imamoğlu işimizi yaptı diye haber çıkarsınlar adamlar hemen işinizi halleder

50
Nurullah Aydın:

16 milyon istanbulu bırakmış pariste şarap partisi veriyor ekoyu rahatsız etmeyin lütfen

Yanıtla47156
Metehan Eryilmaz:

İşini de yapar şarabını da içer kime ne

90
Doğrucu:

İyi yapıyor.. namaz kılıp çoluk çocuğa nikah kıyacak hali yok

70
sade vatandaş:

kul millet yetim hakkı yiyen devletin milletin malını israf edip çalıp çırpan eşe dosta yandaşa peşkeş çekenlerede söyleyeceğin bir şey varmı acaba muhterem kardeşim

24
saim emirler:

sade vatandaş, söylemiş ya daha nasıl söyleyecek... Lafın tamamı ahmağa söylenir, anlayana...

00
Nurullah Aydın:

şarapçı eko nezaman ayrıldı da yardım edecekmiş.;)))

Yanıtla37132
Naci Büyükkal:

Bay Ekrem yardım edemez ki? O şuanda gece Partilerde eşiyle keyifli bir şekilde eğleniyor. Lütfen adamı yormayın! :DDDD

Yanıtla2991
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title