Haberler

Evinin balkonunda bulunan asmadaki detayı fark eden adamın nutku tutuldu: Bir bitki bunu nasıl fark edebilir?

Güncelleme:
Abone Ol

Sosyal medyada yayınlanan bir video, izleyenleri duygulandırdı. Evinin balkonundaki asma ağacının demire tutunma şeklini gören adamın nutku tutuldu. Videodaki adam, "Bir bitki bunu nasıl fark edebilir, bu mucize" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada birbirinden ilginç videolar paylaşılmaya devam ediyor. Son olarak paylaşılan bir video ise hayli dikkat çekti. Evinin balkonunda bulunan asmadaki detayı fark eden adam, büyük şaşkınlık yaşadı. Balkon demirinden balkonun diğer kısmına doğru ilerleyen asmanın, dallarıyla balkon demirlerini sık sıkıya kavradığı görülüyor.

"İLGİNÇ DEĞİL Mİ?"

Dalların hiçbir demiri atlamadığını belirten adam, "Hani ilk demire sarılmış, bunu anladık diyelim. Ancak 2 ve 3. demirde de aynı manzara var. Gerçekten çok ilginç değil mi? Bu bitkinin demirleri fark etmesi gerçekten de mucize" dedi.

ÇOK SAYIDA YORUM ALDI

Söz konusu video, yayınlandıktan sonra çok sayıda yorum aldı. Vatandaşlar, doğanın harika bir döngüsü olduğunu belirterek, bitkilerin yaratılış biçimlerinin mükemmel olduğunu ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Sosyal Medya Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (45)

Mustafali Yılmaz:

Arkadaşlar bitgilerin gözü yok ama hissivar yani dildende anlamazlar,sevilirseler hisseder.Rabbimiz her canlıya emir vermiş sen böyle olacaksın böyle yürüyeceksin diye Her canlı kendini yaratanı bilir.yani yaşayan her canlıya emir verilmiştir.mesala Rabbimiz den habersiz bir yaprak dahil kıpırdamaz dalından düşmez.Kuranda yazıyor

Yanıtla58383
kadir helvacı:

demekki o kadar zulmü görüp sessiz kalıyor.Asma sadece hayatta kalmaya çalışıyor evrim buna öyle bir yeti vermiş mesela yarasalar da da sonar özelliği var.

234
Onur GÜZELDEMİRCİ:

Var olmuş var olan var olacak her şey Allah’ın bir hikmetidir. Bize düşen var olmuşu var olanı var olacağı doğru anlamak. İlk başta oraya temas ediyor ağırlığı arttıkça aşağı doğru salıyor kendini diye düşünüyorum.

Yanıtla25206
kadir helvacı:

Allahın yarattığını nereden biliyorsun doğada herkes birbirini parçalıyor bu yaratılma eseri olabilir mi

309
Doğuş:

Keşfedilen bir durum varsa oda, Sarmaşığın mevcut iktidardan daha akıllı olduğu . Sağlama almadan ilerlemiyor.

Yanıtla83129
İlhan GÜRDAL:

İktidarı bilmemde senden benden daha aklıselim eminim

926
Mustafa Şenel:

Bu ilk olan birşey değildi boş haber zaten uzun vadede olan bir şey bu hemen olan birşey degil

Yanıtla13071
qqclicks :

olandan daha önemli olan "olduran"

318
Gürcan Yılmaz:

Yaradanın hikmeti, kusursuzluğu. Maşallah

Yanıtla26139
vatandaş rıza:

yoo kusur okadar cok varki başda adaletsiz güxlünün zayıfı yendiği haksızın haklıyı yok ettiğini görmek yeterli

5834
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title