Haberler

Evlilik kredisi kullanacaklar dikkat: Asgari ücret şartı değişti

Güncelleme:
Abone Ol

Aile ve Gençlik Fonu projesi kapsamında verilecek olan evlilik kredisinde yeni bir aşamaya geçildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, daha fazla çiftin yararlanabilmesi için şartların kolaylaştığını vurgulayarak, 2 asgari ücret şartında düzenlemeye gidildiğini duyurdu.

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 'Aile ve Gençlik Fonu' projesinde yeni bir aşamaya geçildiğini duyurdu.

DOĞURGANLIK BAZ ALINDI

Bakan Göktaş, daha fazla çiftin yararlanabilmesi için şartların kolaylaştırıldığına dikkat çekerek, "Aile ve Gençlik Fonu'na TÜİK verilerine göre doğurganlık hızının en düşük olduğu Karabük, Bartın ve Zonguldak'ı dahil ettik. Bu 3 ilden şartları sağlayan çiftlerimizin başvurularını almaya başladık." dedi.

ASGARİ ÜCRET KRİTERİ DEĞİŞTİ

Yeni eklenen illere ek olarak daha fazla çiftin destekten yararlanması için şartların kolaylaştırıldığını vurgulayan Göktaş, çiftlerin toplam gelirlerinin 2 asgari ücreti aşmaması şartında düzenlemeye gidildiğini açıkladı.

Göktaş, "Gelir kriterini, kişilerin alabilecekleri ek ödemeleri de kapsayacak şekilde 2,3 asgari ücrete çıkartıyoruz. Böylece daha fazla gencimizin desteğimizden yararlanmasının önünü açmış oluyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Asgari Ücret Ekonomi Gençlik Evlilik Yaşam Yaşam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

İbrahim İslam:

Allah razı olsun iste Islamcı partilerin paylaşımcıligi cömertliği en kötü Ak parti en iyi chp den daha iyi daha merhametli daha cömert daha insani chp olsa halk yerine paraları kendilerine yazlık falan yapmakta harcarlardi cunku chp Din karşıtı olduğu için kalplerinde merhamet sevgi cömertlik gibi güzel duygular yer edinemiyor

Yanıtla49
Nayci İbrahim:

:)Allah akıl fikir gerçek inanç nasip eylesin ....

00
Kanarya:

Süresiz nafaka sayesinde yeniden evlendigimiz kadınla birlikte her yıl nafaka artış davaları ile avukat ve mahkeme paraları ödemek zorunda kalan insan bu tehdit altında nasıl evlensin. Bu sonu olmayan borcu bir ay ödeyemeyince NAFAKA kapalı ceza evine girinde evlendiği kadın dışarda ne yapacak. Bir taraftan kaş yapayım bir taraftan göz çıkarayım diyen bir aile bakanlığı var

Yanıtla13
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title