Haberler

Sosyal mesafeyi ihlal eden vatandaşları uyaran kaymakama şaşırtan cevap: Tamam dayı

Güncelleme:
Abone Ol

Amasya'nın Taşova ilçesinde koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Taşova Kaymakamı Mustafa Berk Çelik, Kovid-19 denetim ekibiyle birlikte ilçe merkezinde maske, mesafe ve temizlik konusunda denetim gerçekleştirdi. Denetimde fiziksel mesafe uyarısı yapan Kaymakam Çelik'e vatandaşlar "Tamam dayı" diye cevap verdi.

Amasya'nın Taşova ilçesinde kurulan pazar yeri ve Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan iş yerlerini denetleyen Kaymakam ve beraberindekiler esnaflar ile sohbet etti. Kaymakam Mustafa Berk Çelik ve Belediye Başkanı Bayram Öztürk dükkan dükkan gezip vatandaşları maske takması konusunda uyardı. Uyarılara rağmen bir vatandaş maskesini "Yemek yemeğe gidiyordum" bahanesiyle takmaması Kaymakam Çelik'in dikkatinden kaçmadı. Taksicilerle konuşan Kaymakam Çelik ve Belediye Başkanı Öztürk taksicilerin şikayetlerini dinledi.

TAKSİCİLER TALEPLERİNİ İLETTİ

İlçeye 21 km uzaklıkta bulunan Tokat'ın Erbaa ilçesinden gelen taksicilerin Taşova merkezinden yol üzerinden yolcu alıp gitmesine çözüm bulamayan konuyu daha önce 155'i arayarak polislere anlatmalarına rağmen sonuç alamayan taksiciler Kaymakam ve Belediye Başkanından konu hakkında yardım talep etti.

KAYMAKAM'A "TAMAM DAYI" DİYE SESLENDİLER

Denetimler sırasında Kaymakam Çelik'in vatandaşlara "Sosyal mesafeli oturun" demesinin ardından vatandaştan "Tamam dayı" diye cevap geldi. Atatürk Bulvarı üzerinde bir çay ocağı önünde oturan vatandaşlara Kaymakam Çelik, "Sosyal mesafeli oturun" demesinin ardından oturan vatandaşların sandalyeleri çekerek Kaymakama "Tamam dayı" demesi kameraya yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Atatürk Bulvarı Koronavirüs Taşova Amasya Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

Tayyar Durden:

Ne yapsınlar; haşmetmaabları mı desinler, prensim, hünkarım mı desinler? Ne kadar güzel işte; sayın kaymakam halkın arasına girmiş sahaya inmiş layığıyla görevini yapıyor, bazıları gibi ''benim adım İsmail değil'' kompleksine kapılmıyor, halk da bu samimiyeti görüp kendilerinden biri olarak gördükleri için dayı demiş.

Yanıtla211
Necdet:

''Tamam dayı'' demeleri gayet normal. . Kaçımız bulunduğumuz yerin Kaymakamını tanıyoruz. .

Yanıtla010
yorum:

Av malzemeleri saten dukkanda maske takmayan avlanmalik bir dAYI vardi,

Yanıtla18
kaymakam dedığin budur:

bak halka karsı nasıl dostane düzgün davranıyor baska bir yerde görmüstüm baska bir kaymakam tanımadılar diye isletmeyi filan kapatıyordu

Yanıtla18
nihat:

kaymakam değil vali

13
samsunlu:

vali kapatmıştı

02
mete:

devlet adamı halktan kopuk olursa ayda yılda gezintiye çıkarsa dayı da olur amcada

Yanıtla18
srdr:

Bu milletin vekillerini de görecek miyiz acaba milletin arasında. Yoksa bu vekiller sadece mecliste rey maksadı ile mi seçiliyor. Hakikaten bu vekiller bağımsızdan aday olsa kaç oy alırlar. Cumhurbaşkanının yükünü hafifletmek yerine adama yük olan çok vekil olduğunu düşünüyorum.

Yanıtla17
Pısagor:

Bunların hangisi kaymakam kravatsız olanı sanmıstım o degılmış mavi gömlek olan sandım değilmiş sonra beyaz gömleklı cıktı insanlarda tanımaz anlında yazmıyor ya.

Yanıtla16
adığe:

tepdili kıyafetli olsaydı ne güzellikler görürdü.

Yanıtla07
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title