Haberler

Gazintep'te Feci Kaza! 1 Kişi Yanarak Can Verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep'te 33 yaşındaki genç, kaza sonrası alev alan otomobilde yanarak öldü. Aynı kazada bir kişi de yaralandı.

Gaziantep Abdulkadir Konukoğlu Bulvarı üzerinde Pınar Öztürk'ün (27) kullandığı 34 FB 3839 plakalı otomobil aynı istikamette ilerleyen Yunus Çilekay (33) yönetimindeki 02 DZ 863 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle Çilekay'ın idaresindeki araç alev aldı. Alev alan otomobilin içerisinden çıkamayan Çilekay, otomobilinin içerisinde yanarak öldü.

ARAÇTAN YANMIŞ CESEDİ ÇIKARILDI

Kaza yerine gönderilen polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken bulvarı trafiğe kapattı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen otomobilin kapı ve tavanı yine itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kesilerek, Çilekay'ın yanmış cesedi çıkarılabildi.

CESEDİ GÖREN ARKADAŞI ŞOKA GİRDİ

Olay yerine gelerek otomobildeki arkadaşının yanmış cesedini gören Çilekay'ın Mustafa isimli arkadaşı, şoka girdi. Polis ekipleri tarafondan güçlükle sakinleştitilen Mustafa isimli şahıs, arkadaşlarını telefonla arayarak, "Ailesine haber verin, Yunus'u kaybettik' dedi.

KAZAYI YAPAN KADININ DURUMU İYİ

Kazanın ardından yaralanan diğer sürücü Pınar Öztürk de olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Öztürk'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. cesedi otopsi işlemleri Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kazaya karışan otomobillerin çekici yardımıyla kaldırılarak, bir süre trafiğe kapanan bulvar yeniden ulaşıma açıldı.

Öte yandan Yunus Çilekay'ın Düztepe Mahallesi'ndeki iş demir doğrama atölyesinden Gazikent'te ki evine giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi. Aracın ise LPG'li olduğu ve çarpmanın etkisiyle alev aldığı belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

pınar öztürk Gaziantep 3-sayfa 3.Sayfa Yerel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Sakarya Mobil-IOS:

Pinar hanim ehliyetini marketten mi aldi aceba???? Gencecik adami öldürdün katil

Yanıtla66
Antep:

Bizlere terbiyesiz gerizekalılar yazmış o bozuk Türkçesi ile. Sizin terbiyeliniz de bu kadar nazik olabiliyor işte. Araba kullanıyor isen eminim araba kullanman da bozuk dil yeteneğin kadar kötüdür.

Yanıtla08
Antep:

Arabayı alan yollara vuruyor kendisini. Bayanların araba kullanması kesinlikle yasaklanmalıdır. Kazalarda çoğu zaman bayanlar yer alıyor.

Yanıtla25
VATANDAŞ:

KARILARA EHLİYET VERİLMESİN

Yanıtla15
Sakarya Mobil-IOS:

Pinar cim araba kullanmak sana göre degil

Yanıtla23
Adınızı Yazın:

DÜŞÜNCESİZ İNSANLAR. NE DEMEK KADINLARA EHLİYET VERİLMESİN. TERBİYESİZ GERİZEKALILAR. KAZALARIN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU KADINLAR TRAFİK KURALLARINA UYDUĞU İÇİN OLUYOR. UYMAYAN ERKEKLER YÜZÜNDEN OLUYOR. BİR KAZA YÜZÜNDEN BÖYLE BİR GENELLEME YAPAMAZSINIZ !!!!!!!!!!!

Yanıtla31
Urfalı ibo:

Kadın tutuklandı arkadaşlar

Yanıtla20
ayçiçek:

Allah o kadının belasını versin o genci böyle yaptığı için ailesinde sabır versin

Yanıtla11
AllahsızlAr:

Allah sizin belanızı versin tamam sizin de acınız var . Olacağı var mış ona denk gelmiş

00
AllahsızlAr:

He manav dan aldı yeter lan suçlamayın yeter bu kadar allahın cezaları bir de o taraftan düşünün

Yanıtla11
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title