Haberler

Gece 04.00'te ortaya çıktı! Videoyu izleyip ''Deli'' diyen de var, övgüler dizen de

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da Sultanbeyli'de sabaha doğru saat 04.00'te keçileriyle birlikte ortaya çıkan bir vatandaş, sabah namazına uyanmaları için insanlara çağrıda bulundu. Bu davranışından dolayı sosyal medyada bir kesim yaşlı adama teşekkür ederken, bir kesim de "Keçileri kaçırmış" diyerek tepki gösterdi.

İstanbul'da Sultanbeyli'de bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alınan bir görüntü sosyal medyayı ikiye böldü. Görüntülerde yaşlı bir adamın keçileriyle beraber sokak sokak gezerek vatandaşlara sabah namazına uyanmaları konusunda çağrıda bulundu.

"BİRAZ KORKUNÇ GELDİ BANA"

Kısa sürede büyük ilgi gören videonun altına "Keçileri kaçırmış dayı", "Allah razı olsun dedem", "Yaptığı yanlış uyarılması lazım falan ama niyeyse kızamadım amcaya", "Biraz korkunç geldi bana", "Maşallah dedeme" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Sultanbeyli İstanbul Güncel Yaşam Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Doğrucu:

Filistini çok kurtardı.. tenekenin bile camiden çok faydası var bu ülkeye

Yanıtla28544
İbrahim BAL:

gidince görürsün tenekeyi

18136
Nurullah Aydın:

pişman olmayın cehennem ateşinden kendinizi koruyun demek istemiş helal olsun

Yanıtla41234
Aziz Dağ:

Yorumlara bakılırsa %99 Müslüman olan ülkede Müslümanlığa yaşamıyor ALLAH katında tek din İslam’dır İslamiyet ise ilk Namazı emrediyor Ateşe dayandığınız kadar günah işleyin Ölüm var Ölümden sonra kıyamet günü var Kıyamet gününden sonra mahşer var Mahşerde hesaplaşma var Hesaplaşmadan sonra Cennet var Cehennem var Hesabınızı iyi yapın

Yanıtla22132
Emre purtul:

ilk namazı emrediyor cümlesini ayet ile açılmasana bana Kur-an'ı Kerim'in ilk ayeti neydi? Bismillahirrahmanirrahim İkra! Bismi Rabbike İkra halak.... yani OKU! seni yaratan Allah c.c. ın adı ile oku...

00
Doğuş:

Bu dünyada evlerini,bahçelerini kimseyle paylasmayanlar söz konusu cennet olunca herkesi içeri koymaya çalışıyorlar

Yanıtla8861
Şehmus Oğuz:

Bu yaşlı adam bu saatlerde 81 vilayeti böyle dolaşa dolaşa para topluyor ininde bi takip edin bakın

Yanıtla5716
Şehmus Oğuz:

Beğenmeyen arkadaşlar dilenci galiba şahsı tanıyoruz krallar

117
faruk merttürk:

Bilmiyorduk iyi oldu hatırlattığı. Ayıp ya camilerden, TV lerden, her gün 5 vakit hatırlatılması gerekir.

Yanıtla2840
aykut genç:

ilk önce ailenize namazı emrediniz buyururlar. sonra emri bil-maruf yapabilirsin. önce içerisini kontrol altına alacaksın. sonra gücün yettiği kadar dışarıyı kolaçan edeceksin. yine de Allah razı olsun..

Yanıtla1250
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title