Haberler

Gelin Arabası Olarak Süslenen Kamyonetle Yapılan Yolculuk

Güncelleme:
Abone Ol

Ataşehir'de yaşayan aile, gelin arabası olarak süsledikleri kamyonetle Esenyurt'ta oturan gelinlerini alarak yola çıktı. Yeni çiftin kamyonet kasasındaki yolculuğu cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

ATAŞEHİR'de yaşayan aile, gelin arabası olarak süsledikleri kamyonetle Esenyurt'ta oturan gelinlerini alarak yola çıktı. Yeni çiftin kamyonet kasasındaki yolculuğu cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Evlilik hazırlıklarını tamamlayan çift, Pazar günü düğün töreni düzenledi. Ataşehir'de oturan damat ve ailesi, akşam saatlerinde süsledikleri kamyonetle Esenyurt'ta yaşayan gelini almaya gitti.Gelinle damat, süslenen kamyonetin kasasına binerek  Ataşehir'e doğru konvoy halinde yola çıktı. Konvoydakiler, zaman zaman durup müzik eşliğinde oynayarak bu mutlu güne eşlik etti. Gelinle damadın kamyonet kasasında yaklaşık 60 kilometre süren yolculuğu trafikteki sürücülerin de dikkatini çekti. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Cep Telefonu Ataşehir Esenyurt Güncel Yaşam Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title