Haberler

Genç Adam, 235 Kilo Çikolata Dolu Küvete Girdi

Güncelleme:
Abone Ol

Küvetin içine doldurduğu 235 kilogram çikolatayla eğlenceli dakikalar geçiren genç adam, videosunu internet ortamında paylaştı.

235 kilo çikotayı gireceği küvetin içine boşaltan genç adam, sosyal medyada fenomen olmak adına internete koyduğu videoyu takipçileriyle paylaştı.

FENOMEN OLMAK İÇİN YAPMADIĞI KALMADI

Gün geçmiyor ki fenomen olmak adına karşımıza binbir durum ile gelinmesin. Şimdiki haber malzememiz 235 kilo çikolatadan oluşmakta. Youtube kanalında henüz 100 abonesi bulunan bu genç adam, belli ki ilgi çekebilmek adına kovalarca dolusu çikolatayı içine gireceği küvete boşalttı. Bunun yanında videoda garip garip tepkiler veren adamın videosunu internette büyük ilgi gördü.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Üst Manşet Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

NURBANU:

midem bulandı ln ::

Yanıtla04
ASABİ:

PİS HERİF O KADAR NİMETİ ZEVK İÇİN MUNDAR ETTİ

Yanıtla04
PILLOW FIGHTER:

şimdi söyleyin ben neden dayağa karşı olayım ki! bu adama dayak helaldir helal

Yanıtla04
turcin:

tr de binlerce cocuk cikolata yiyemezken yokluktan, genc kizlarimiz kadinlarimiz hamile bacilarimiz cikolata bulamazken bu ne oldugu belirsiz sahis nispet yapar gibi davranisini kiniyorum. yahu ayiptir gunahtir nimettir ya allahinizin askina nereye gidiyor bizim milletimiz

Yanıtla04
kafada:

Bence sen bida insan olmayi dusunme

Yanıtla03
mbt:

yaratıyorsun bare takip et allahım :D bukadarda degil ya kıyamet alametleriiii:o

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title