Haberler

Hatay'ın Arsuz ilçesinde hissedilen sıcaklık 62,5 derece

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye genelinde kavurucu sıcaklıklar devam ederken, ülkenin en sıcak yeri Hatay'ın Arsuz ilçesi oldu. İlçede hissedilen sıcaklık 62,5 derece olarak ölçülürken, nem ise yüzde 90'a çıktı.

Türkiye'nin en sıcak yeri Hatay'ın Arsuz ilçesi oldu. İlçede gündüz hissedilen sıcaklık 62,5 derece olarak ölçüldü.

Türkiye haftalardır kavurucu sıcaklıklarla boğuşuyor. Uzman gündüz saatlerinde dışarı çıkmama uyarısı yaparken, ülkenin en sıcak yeri Hatay'ın Arsuz ilçesi oldu.

HATAY ARSUZ'DA SICAKLIK 62,5 DERECE

Arsuz'da saat 13.46 itibarıyla hissedilen sıcaklık 62,5 derece olarak ölçüldü. Termometreler 35,5 dereceyi gösterirken, nemin ise yüzde 90 olduğu belirtildi.

BODRUM'DA ASFALT ERİDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt geneli için yüksek hava sıcaklığı uyarısı yapmıştı. Bodrum'da birkaç gündür sıcaklık 40 derecenin üzerinde seyrediyor. Bodrum'un bazı bölgelerinde gölgede ölçülen en yüksek sıcaklık, 44 dereceye kadar ulaştı. Sıcak hava nedeniyle ilçenin kırsal mahalleleri Kumköy, Pınarlıbelen ve Etrim'de asfaltın eridiği görüldü. Bazı sürücüler, asfaltın eridiği bölgelerde zor anlar yaşadı. Hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta 2-3 derece düşmesi bekleniyor.

Hatay'ın Arsuz ilçesinde hissedilen sıcaklık 62,5 derece

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Yaşam

Hava Durumu Türkiye Sağlık Yaşam Hatay Hatay Arsuz Arsuz Hava Durumu Sağlık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Banu Boran:

Görseldeki adam heryerde:)))

Yanıtla018
Mehmet ŞaFaK:

o nasıl bir derece öyle

Yanıtla011
Salih Kurt:

Hissedilen sıcaklık diye bir şey yok. Kimi üşür kimi terler. Bu halkı kandırmanın başka bir yolu. Sıcaklık termometre gölgede ne gösteriyorsa odur gençler??????

Yanıtla28
Güven önemlş:

bilimsel olmazsa öyle bir kavram olmaz , sen yalan demekle olmuyor bu iş

53
Yusuf Adıyaman:

62.5 derece ne demek

Yanıtla08
Maksut Yil:

62.4 ne yalancisiniz.

Yanıtla24
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title