Haberler

İstanbul'da beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı! Feci görüntüler geliyor

Güncelleme:
Abone Ol

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, sel, su baskını, dolu gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulunmuştu. Uyarıların ardından İstanbul'un batı ve kuzey kesimleri ile boğaz çevrelerinde beklenen sağanak yağış dolu ile başladı. Sağanak yağmurun gün boyu etkili olması beklenirken hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı.

Meteoroloji'den İstanbul'un batı ve kuzey kesimleri ve boğaz çevreleri için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı gelmişti. Saat verilerek yapılan uyarıların ardından beklenen yağış İstanbul'un bazı ilçelerinde dolu ile başladı. Öte yandan sağanak yağmurun gün boyu etkili olması bekleniyor.

Kentin Avrupa ve Anadolu Yakası'nda başlayan yağış bazı bölgelerde gök gürültülü sağanak şeklinde etkili oldu. Taksim, Yenibosna, Beşiktaş, Fatih, Ümraniye gibi ilçelerde sağanak nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.

İstanbul'da beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı! Feci görüntüler geliyor

Yağışın etkisiyle sürücüler yavaş ilerlerken, vatandaşlar da dükkan tentelerinin altına sığındı. Toplu taşıma kullanan vatandaşlar yağışın geçmesini istasyonların içinden çıkmayarak bekledi.

Sağanak yağış nedeniyle Sultangazi'de cadde ve sokaklar sular altında kaldı. Yağış sonrası İsmetpaşa Caddesi göle döndü.

İstanbul'da beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı! Feci görüntüler geliyorBayrampaşa'da alt geçitte bazı araçlar mahsur kaldı

CADDELER GÖLE DÖNDÜ

Sağanak yağış Taksim'de de etkili oldu. İstiklal Caddesi'nde sağanak yağışa yakalananlar zor anlar yaşadı. Bahçelievler'de yağış ile birlikte dolu etkili oldu. Evlerin balkonlarına dolu ile doldu. Caddeler sağanak nedeniyle adeta göle döndü.

İstanbul'da beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı! Feci görüntüler geliyorAvcılar'da park halindeki bir aracın üzerine ağaç devrildi

Soğanlı mahallesinde ise etkili olan sağanak yağış nedeniyle evleri su bastı. Vatandaşların su basan evlerden yağmur suyunu tahliye çalışmaları sürüyor.

İstanbul'da beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı! Feci görüntüler geliyor

İstanbul'da beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı! Feci görüntüler geliyor

İstanbul'da beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı! Feci görüntüler geliyor

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Hava Durumu su baskını İstanbul Yaşam Dünya Hava Durumu Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

sade vatandaş:

yağmur hayatın bereketin kaynağıdır toprağa bitkilere can verir yağmurun yağması değil yağmaması feci bir şeydir

Yanıtla383
Anty-Partizan:

Neden Hep Vatandaslarin Hazirlikli Olmasi Isteniyor, Olmesinler Diye mi ? Devlet Bu Isin Neresinde, Yoksa Alt Yapisina Guvenmedigi Icin mi ?

Yanıtla1725
Tayfur Çoşkun:

önce devletle hükümetin ve hükümetlede belediyenin ayrı olduğunu öğlenin burası istanbul belediyeye ait sorumluluk imanoğlu nerede şuan Adıyamanda :))

01
Solo Türk:

olmamamsı gereken durumlar ama biz uzun zamandır izmirde alışığız bu durumlara kader gibi birşey yağmur yağar alt geçitler dolar sonra vidanjörler boşaltır bir sonraki yağmur beklenir

Yanıtla521
Cafer KILIÇ:

Yağmur berekettir

Yanıtla016
Hasan Turk:

Ulkenin her noktasinda yagmur sulari barajlara yonlendirilmeli. Her sehirde bu goruntu var japonyada modeli var.iktidar belediyeler isbirligi yapmali milyonlarca metrekup su denize gidiyor.

Yanıtla112
Anty-Partizan:

RANT Olmayan Hayirli Isleri Sizce Yaparlar mi ?

00
Faruk Dogan:

bu Türkiye'de eksik olan tek şey alt yapı

Yanıtla011
Hasan Turk:

İmamoglu adiyamana ayak basmis millet istanbulda suda yuzuyor cumhurluk turlarinin sirasi degil alt yapiyi hadi oncekiler yapmadi peki sen niye yapmiyorsun.sendende umut yok diyim.

Yanıtla46
Selim Demir:

imam bayıldıı??

Yanıtla16
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title