Haberler

İşte doğanın mucizesi! Ağacın gövdesinde kamufle olan canlıyı ilk bakışta kimse fark edemiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Günlük koşturmaca içerisinde zaman zaman etrafımızda başka yaşamlar olduğunu fark edemiyoruz. İşte o anlardan birinde çekilen ve ilk bakışta sıradan bir ağaç gövdesiymiş gibi görünen fotoğraf karesi sosyal medyada büyük beğeni topladı. Dikkatli bakınca ağacın üzerinde görünen kamufle olmuş kelebek, yaratılış özelliğiyle kendine hayran bıraktı.

İnsanoğlu doğada tek başına yaşamıyor. Etrafımıza dikkatli baktığımızda bizlerden bağımsız başka canlıların da hayatta kalma mücadelesine tanıklık ediyoruz. Bu anlardan birinde çekilen fotoğraf, sosyal medyada büyük beğeni topladı. İlk bakışta sıradan bir ağaç gövdesiymiş gibi görünen fotoğraf karesine dikkatli bakında kamuflaj yeteneğiyle kendine hayran bırakan bir kelebeği görüyorsunuz.

BİRÇOK KİŞİ FARK ETMEKTE ZORLANDI

Fotoğraf karesi ilk olarak Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı tarafından "Ağaç sadece tek başına bir canlı değildir. Diğer canlılar için de yaşam alanıdır. Tıpkı fotoğrafta olduğu gibi" notuyla paylaşıldı. Kısa sürede birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılan fotoğraftaki kelebeği birçok kişi fark etmekte zorlandı.

İşte o fotoğraf karesi;

İşte doğanın mucizesi! Ağacın üzerinde kamufle olan canlıyı ilk bakışta kimse fark edemiyor

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Yaşam

Şadi Yazıcı Tuzla Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

umudum var:

doğa mucizesi ne demektir. Allah'ın sanatını apaçık görüyorken.

Yanıtla22230
Hek Tor:

Vallaaa ben de yine Arapça bir Allah yazısı icat ettiler sandıymıştıydımdı...

Yanıtla8723
Mustafa Mekin:

mucizemi bu ?

Yanıtla3265
Başka Murat:

Kelebek şuursuz bir varlık. Kamufle olmanın ne olduğunu, rengi, cismi, maddeyi, nerde nasıl duracağını bilmez. Asıl sorulacak olan soru aslında akıllı bir varlığın bunu nasıl anlayamamış olması ??

1031
umudum var:

mucize değil allahın hikmeti sanatı kardeşim.

435
Yunus Dokçu:

Allah’ın mücizesine olduğu her halinden belli çünkü sanatlı bir eser Sanatkarı icab eder basit bir iğne ustasız olamazken bu şahaser sanatın tesadüf olması imkansız !

Yanıtla324
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title