Haberler

Kadıköy'de Lisede Yangın Paniği! Öğrenciler Apar Topar Tahliye Edildi

Güncelleme:
Abone Ol

Kadıköy'de bir okulun mutfak kısmında çıkan yangın itfaiyeyi alarma geçirdi. Paniğe neden olan yangında dumandan etkilenen bir öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Kadıköy'de bulunan Acıbadem Caddesi 138 numarada bulunan Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin mutfak kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına Kadıköy itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti.

Yangın nedeniyle okulda bulunan öğrenciler güvenlik amacı ile bahçeye çıkarıldı. Bazı öğrencilerin ise binanın en üst katına çıktıkları görüldü.

DUMANDAN ETKİLENEN ÖĞRENCİ HASTANEYE KALDIRILDI

Yangın sırasında dumandan hafif şekilde etkilenen bir öğrenci hastaneye kaldırıldı. İtfaiyenin çalışmaları duman tahliyesi nedeniyle bir süre devam etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Acıbadem Caddesi Kadıköy Yerel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Farklı Bakış:

Talebelerin görüntüsü bile çirkin. Bazı kişiler kendilerine göre bir din yaratıp insanları buna zorluyor. İSLAMDA BÖYLE BİR ŞEY YOK.

Yanıtla223
.....:

Senin düşüncene göre kimin çirkin olup olunmayacağına karar verilmez gerçek yobaz beyinliler topluluğundan olan yaratık

00
TarıkMobil-IOS:

Burdan mezunlar ne ile yarar acaba ? Akp li bakanın dediği gibi ancak ara eleman yani çağdaş köle olur. Gerçe bu kafaların köleliğe itirazi olacak gibi görüntüsü yok

Yanıtla191
....:

Cahilliğin gözlerimi kamaştırdı. Hala imam hatiplerde sadece dinidderslerin görüldüğünü sanan at gözlüklü kişiler var. üç gram beyninizle gelmiş burda klavye kahramanlığı yapmaya çalışıyosunuz. Siz kendi önyargılarınızın kölesi olmuşsunuz!

116
MİLLİYETÇİ MALATYA:

İMAM HATİPLERDE YÜCE DİNİMİZİN SİYASETE ALET EDİLMEMESİ İÇİN BİR UYARI MIDIR ACABA

Yanıtla151
AKEPELILER:

HÜRELEREN ATESI CIKTI HEPSIDE MANKEN GIBI MASALA BENDE O ATESTE YANMAK ISTERDIM:

Yanıtla121
ayşeMobil-ANDROID:

hadi gene iyisiniz cakallar ders yok

Yanıtla62
DERBEDER KEKOOOOOMobil-IOS:

ALLAH KORUSUN.

Yanıtla15
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title