Haberler

Yüzlerce kadın, Telegram'ın kurucusu Pavel Durov'dan hamile kalmak için sıraya girdi

Güncelleme:
Abone Ol

Telegram kurucusu Pavel Durov, kaliteli olarak tanımlanan genleri için sperm bağışladığını açıkladı. Birçok kadın da kliniklerde sıraya girmeye başladı. Hatta bazı kadınlar ön sıralara geçebilmek için rüşvet bile teklif etti. Spermler ise 315 sterline satılıyor.

Telegram uygulamasının kurucusu Pavel Durov, yüksek kaliteli olduğu ileri sürülen genlerinin aktarılması için sperm bankasına bağışlama kararı aldı. Ünlü ismin spermleri ise kadınlar tarafından büyük ilgi gördü.

Rus medyası, tüp bebek kliniklerinde Durov'un spermlerini almak ve hamile kalmak isteyen kadınların sıraya girdiklerini iddia etti. Klinikler, Durov'un tüm çocuklarının bir buçuk yaşından itibaren okumaya başladığı söylentisinin ardından, kadınlar arasında 'yüksek kaliteli materyali'ne karşı büyük bir heyecan oluştuğunu belirtiyor. Bazı kadınların bu 'kaliteli' spermi elde etmek için rüşvet teklif ettiği bile iddia ediliyor. Potansiyel anneler, doğru profili bulmak için saatlerce bekliyor ve hatta Durov'un spermi için para teklif ediyor.

Bir tüp bebek kliniği, Rus haber ajansı E1'e yaptığı açıklamada, Durov'un spermlerinin saklandığını ve maliyetinin yaklaşık 315 sterlin olduğunu doğruladı. Yabancı uyruklular için bu ücretin çok daha yüksek olduğu belirtildi.

39 yaşındaki Durov, yakın zamanda 100'den fazla çocuğun biyolojik babası olduğunu açıkladı. Telegram'da paylaştığı mesajda, "Geçmişteki bağış faaliyetlerim 12 ülkede yüzlerce çiftin çocuk sahibi olmasına yardımcı oldu," dedi.

Durov, 15 yıl önce bir arkadaşının isteği üzerine sperm bağışı yapmaya başladığını anlattı. O tarihten bu yana, 100'den fazla kısırlık sorunu yaşayan çifte yardımcı olduğunu iddia ediyor.

Teknoloji devi, sperm bağışını bir vatandaşlık görevi olarak gördüğünü ve dünya çapında giderek artan sperm eksikliği sorununa çözüm bulmak istediğini belirtti. Ayrıca, sperm bağışı kavramının damgalanmasını ortadan kaldırmak ve daha fazla sağlıklı erkeği buna teşvik etmek istediğini de sözlerine ekledi.

Durov, Rusya'daki bir klinikte dondurulmuş spermlerinin, çocuk sahibi olmak isteyen ailelerin anonim kullanımına sunulduğunu açıkladı."

Kadınlar, yüksek kaliteli genlere sahip olan Telegram'ın kurucusu Pavel Durov'dan hamile kalmak için sıraya girdi

Kadınlar, yüksek kaliteli genlere sahip olan Telegram'ın kurucusu Pavel Durov'dan hamile kalmak için sıraya girdi

Haberler.com / Abdullah Teymur - Yaşam

Teknoloji Telegram Telegram Sterlin Sağlık Yaşam Rusya Rusya Teknoloji Sağlık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

hasan turan:

Çok ta süper değil.Çocuklar babasız büyüyecek ve rastgele başarılı spermler olmayacağı için ilerde daha kötü sonuçlar oluşabilir.

Yanıtla8259
erge_nekon:

Bayanlar bunun neyine sıraya girmişler hiç yakışıklı biri degil

673
Muhammed:

akıl kullanılmadığı takdirde böyle durumlar yaşanır işte

Yanıtla10212
Anty-Partizan:

Miras Olayi Yok mu Boyle Seylerin ?

Yanıtla5144
Cevdet Taşkın:

HAYIRDIR BABAM DİYE DAVA MI AÇICAN

36108
Fatih Sultan Mehmed:

İnsan'a ve dünyaya hangi cihetten baktığına göre değişik bir durum... Ahiret cihetinden bakarsan durum feci, hem bu dünyada hem ahirette... Dünyayı esas alan bakış ile bakarsan ahlakı esas alanlar için durum yine vahim... Tamamen ben merkezli için eee ne var ki zaten istediğim bu... Bahah görek...

Yanıtla17122
XYZ:

Belki mutluluk açısından bakarlarsa binlerce kadın mutlu olacak:))))

10516
Onur Yener:

Bende bedava, 5 yaşında 5 dil garanti...

Yanıtla1173
XYZ:

:)))) Ticari çocuk

Yanıtla065
Düz çizgi:

Yüksek kaliteli metaryal nedir arkadaş, çok güldüm :) Hani kaliteli genlere sahibi falan da anlarım da bu baya komik geldi bana :)

Yanıtla136
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title