Haberler

Kıbrıs'a Magusa Festivali'nden Cevap

Abone Ol

Jennifer Lopez gibi starların Kuzey Kıbrıs'a gelip gelmeyeceği tartışılırken, cevap Magusa Festivali'nden Geldi

Yaz boyunca Jennifer Lopez'den, Rihanna'ya uluslararası starların Kuzey Kıbrıs'a gelip gelmeyeceği büyük polemik haline gelirken, bu polemiklere cevap Magusa Festivali ile geliyor.

Şimdiye kadar polemiklere karışmayan ve 14 yıldır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kültür sanat dünyasının nabzını tutan festival, 24 Ağustos - 7 Eylül tarihlerinde dünyaca ünlü yıldızları ağırlayarak polemiklere nokta koyuyor. Tüm dünyada 250 milyondan fazla plak satan Bob Marley'nin efsane grubu The Wailers'dan, Avrupa'nın çok sevdiği İspanyol yıldız Buika'ya, Balkanların ünlü orkestrası Koçani'den, dünya müziğinin süperstarlarından Yasmin Levy'e kadar uluslararası şöhrete sahip yıldızlar Kuzey Kıbrıs'ta sahne alacaklar.

Bugüne kadar Loreena McKennitt, Bonnie Tyler, Cesaria Evora, Boney M, Monica Molina, Pink Martini, Goran Bregovic, Vicente Amigo, Weather Girls gibi dünyaca ünlü isimleri ağırlayan festivalin bu seneki programı şu şekilde;

24 Ağustos 2010 - The Wailers

26 Ağustos 2010 - Zerrin Özer

31 Ağustos 2010 - Yasmin Levy

2 Eylül 2010 - Fatih Erkoç

3 Eylül 2010 - Cypress Classica

6 Eylül 2010 - Koçani Orkestar

7 Eylül 2010 - Buika

Geçtiğimiz senelerde katılımın çok yüksek olması nedeniyle tüm etkinlikleri Salamis Antik Tiyatrosu'nda gerçekleşecek olan festivale bu sene Türkiye ve Güney Kıbrıs'tan da yüksek bir katılım bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title