Haberler

Köfteci Yusuf'a giden vatandaş, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi

Güncelleme:
Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taklit ve tağşiş ürün satan firmaları deşifre etmesinin ardından ülke gündeminin zirvesine oturan marka Köfteci Yusuf'a giden bir vatandaş, reyondaki etlerin tükendiğini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Tarım Ve Orman Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği denetimler sonrasında Köfteci Yusuf'un Bursa'daki şubesinde 1000/1 oranında domuz eti karışımı tespit edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Tartışmalar devam ederken firmanın domuz eti kullanmadığına kanaat getiren bazı vatandaşlar, şubelere gidip alışveriş yaparak desteklerini sürdürüyor.

"O KADAR SATIŞ YAPMIŞLAR Kİ..."

Son olarak firmanın şubelerinden birine giden kadın, reyondaki etlerin tükendiğini görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Normalde kilosu 500 TL olan kıymayı 390 TL'ye alan kadın, diğer etlerin tamamen tükendiğini belirterek "O kadar satış yapmışlar ki dana eti ve kuzu kemiği kalmamış. Halk sahip çıkıyor. Şuanda bana en iyi etten çektiler" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Tarım ve Orman Bakanlığı Köfteci Yusuf Köfteci Yusuf Güncel Yaşam Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (148)

Hayri:

200 şubeli bir işletmenin 2 şubesinden 300 gram numune alıp bunu mal bulmuş gibi açıklayan bir sisteme 5 yaşında çocuk bile inanmaz kötü niyet var

Yanıtla4721K
Aras Yılmaz:

Kureselci Burger ve McDonald's in yerli milli Yusuf'a kurduğu bir tezgahtı bu yok öyle içinde ne olduğu belli olmayan hamburgeri 350 liraya vatandaşa kitlemek. Asıl batması piyasadan silinmesi gereken MC Donald's ve Burger King tir.

Yanıtla1601K
Baytar Turko:

Boykot katılmayan yerli ve milli mi olur la

40103
emre alatas:

iyide burgerkıd ın birçok menüsünde at eti kullandığı ispatlandı zaten kendileride kabul etti buna rağmen sıra kuyruk var.

5124
Demlik Poşeti:

Bende öyle düşünüyorum

28
Seyfettin Arslan:

İnsanlar devlet kurumuna değil köfteci Yusufa inandı))))))

Yanıtla941K
Yusuf Aydin:

Bin kğ ete yani bir ton ete bir kğ domuz etini karıştırmanın bana karını gerisini ve mantıgını mantıklı bir şekilde açıkla sana inanalım

31164
fer bir:

Yusufcuguk günde yüz ton etten yüz kg yapıyor 650 ile çarp günlük 65.000 TL yapar onu aya vur ayda iki milyon TL yapar valla onun için yapacak çok çalışan çıkar sen işyeri işletiyorsun ama denetleme yapmıyorsun kendi numunenin kontrolünü yapsaydın zaten bu olayı daha sevkiyatı yaparken katıldığını tespit ederek yapanları kovardın şimdi ağla

3036
Sebastian Szymanski:

gelinen noktanın özeti

655
Mustafa Kıymacı:

La casa de panel Kamerun planını araştır.. olay güven yada inanmak meselesi değil anlarsın

330
Tüm 148 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title