Haberler

Köfteci Yusuf'a şarkı yazdı

Güncelleme:
Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın denetimleri sırasında iki şubesinde domuz eti saptanan Köfteci Yusuf'a destek veren bir vatandaşın yazdığı şarkı kısa sürede viral oldu.

Tarım Ve Orman Bakanlığı'nın açıkladığı taklit ve tağşiş ürünleri listesinde Türkiye genelinde çok sayıda şubesi olan ' Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti kullanıldığı tespit edildi. Şirket iddiaları yalanlarken firmaya destek veren vatandaşlar da sosyal medyadan ilginç paylaşımlara imza atıyor.

DESTEK İÇİN ŞARKI YAZIP OKUDU

Son olarak Köfteci Yusuf'un şubelerinden birinin önüne giden vatandaş, destek vermek için yazdığı şarkıyı seslendirip paylaştı. Kısa sürede viral olan videonun altına çok sayıda yorum yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Tarım ve Orman Bakanlığı Köfteci Yusuf Köfteci Yusuf Gastronomi Güncel Müzik Yaşam Gastronomi Müzik Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Haci İsmail Bayhan:

Adam millete domuz eti yedirsin bu kanitlaniyor bide bizim saf insanimizda kumpas desin ya nasıl insanımız var ya size herşey müstahak ne diyim utanmasaniz köfteci Yusuf'u kahraman ilan edecksiniz adam çıkıp inkar edemedi bile laf ebeligi yapıp siyaseti işin içine soktu ama bizim saf insanımız yedi ne guzel

Yanıtla6585
Altay Bozkurt:

KANKA AGZINA 2 -3 DIS TAKTIRSAN SÖYLEDIKLERIN AKUSTIK OLARAK KULAGA DAA IYI YANSIMA YAPAR, GENEDE SEN BILIRSIN :) muuuhahahaha!

00
Bulent Sahiner:

noldu kuru ekmek sogan yeriz reisi yedirmeyiz diyen donek oglu donege ????

Yanıtla851
VOLKAN POLAT null:

Bravo dayııı. Ergenekon ve balyoz kumpasları içinde bir türkü yazarmısın.

Yanıtla836
Ali erdem:

Şu adama bir bakın şarkısına tipine Akp li olduğuna yemin edebilirim

Yanıtla2115
Ahmet Çakır:

bynsiz

Yanıtla722
BASRALI HASAN:

Para için bu kadar soytarılık yapan bir millet var mı bu dünyada. Bakanlık tespit etmiş domuz eti çıktı. Mahkemeye ver tersini kanıtla. Yok ya iftira atıyorlar hırsızlıktan mahkum onların argümanı neden mahkum oldunuz sorarsanız iftira derler. Bu yusuf köfteci de aynen.

Yanıtla713
Rzy Soft:

Buna vereceksin 500 lira senin dalgaya öyle şarkı yazarki, hacı şakir vurmaya utanırsın.

Yanıtla711
BASRALI HASAN:

Gerçekten doğru bir yorum.

01
serdar cihan:

Vatandaş hangi kuruma inanacak ? Bütün işletmeler tertemiz kimse haksız kazançta elde etmiyor , herşey usulüne uygun, hiç bir sıkıntı yok :) DENETİMLER KAMU

Yanıtla310
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title