Haberler

Köfteci Yusuf'un sahibi, iyi köftenin inceliklerini böyle anlatmıştı

Güncelleme:
Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın denetimleri sonucu numunelerinde domuz etine rastlanan Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, aylar önce verdiği bir röportajda "İyi köftenin sırrı içindeki malzemenin abartılı şekilde olmaması" ifadelerini kullanmıştı.

Bakanlığın muayene ve analiz raporuna göre Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti kullandığı kesinleşti. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme sonrası Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'ın aylar önce çekilen ve iyi köftenin tarifini verdiği videosu kısa sürede viral oldu.

"BELİRLİ ORANDA KUZU ETİ KOYUYORUZ"

"İyi köftenin sırrı içindeki malzemenin abartılı şekilde olmaması" diyerek söze başlayan Akkaş, "Kar düşünerek çok fazla baharat, çok fazla katkı koyarsan bu iyi köfte olmanın dışına çıkar. Bizim 25yıldır değişmeyen bir reçetemiz var. Ekmek, tuz, pul, biber, soğan... Biz belirli oranda da kuzu eti koyuyoruz" ifadelerine yer vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Orman Bakanlığı Kültür Sanat Gastronomi Güncel Yaşam Gastronomi Yaşam Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (31)

Muhharrem Kalın:

Belirli oranda da domuz eti...

Yanıtla5154
MUSTAFA ALİ_5635:

KENDİSİ DE BUNDAN YİYİYOR OLMALI.GÖRÜNÜŞÜ ONU GÖSTERİYOR.

Yanıtla4131
ARSLANOĞLU Hakan:

Domuz eti karışmış olan köftelerin hepsini sahibine ve hazırlayanlara yedirecekler. Kemal Sunal'ın "Deli Deli Küpeli" filmini izleyenler suçluya nasıl muamele edildiğini iyi bilir.

Yanıtla194
dehide:

Kuzu bulamayınca aynı etkiyi veren domuz kullanmış belki geçici süreliğine kullanmıştır tedarik sıkıntısı olmuştur

Yanıtla5524
Bulent Erman:

domuz sağlığa zararlı değilki Allahtan domuz koymuşlar.dünyada sadece akmhp sunnileri domuz yemiyor kimseye birşey olduğu yok.

Yanıtla547
Simge:

O zaman sen otur her gün yaban domuzunu kemir bakalım birşey oluyor mu olmuyor mu sende görürüz...

00
Hsn:

AKP MHP ile ne alakası var cahil.domuzu tüm ülkelerdeki gerçek müslümanlar yemez.Domuzun insana zararlı virüsler taşıdığı bilinen birşey.Hatta domuz süper faydalı olsun Allah onu yasak etmişse bizim için konu kapanmıştır asla yemeyiz.Sen ye

00
Ahmet Çakır:

lan yürü git

00
K L:

Kerata unutmuş bir Tutam da Domuz Eti ilave ediyorum demeyiii????????

Yanıtla219
Hasan Özlük:

Kuzu eti derken dil sürçmesi olmuş

Yanıtla06
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title