Haberler

Komşusundan gelen sesi kaydedip sosyal medyada isyan etti: Her gün aynı şey

Güncelleme:
Abone Ol

Komşusunun adeta tüm mahalleyi ayağa kaldıran alarm sesine rağmen bir türlü uyanmadığını ifade eden vatandaş, çektiği video ile duruma tepki gösterdi.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bir vatandaş, komşusunun her gün uzun uzun çalan alarmlara rağmen uyanmadığını belirterek duruma tepki gösterdi.

"ARTIK RAHATSIZ EDİCİ OLMAYA BAŞLADI"

Tüm mahalleyi ayağa kaldıran alarm sesine tepki gösteren ve o anları kayda alan vatandaş, "1 saattir çalıyor ve hala uyanmadı. Artık rahatsız edici olmaya başladı. Her gün aynı şey. Her sabah saat 08.00'da başlıyor 9.00-9.30'a kadar sürüyor" sözleriyle duruma tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

İstanbul 3-sayfa Gündem Yaşam Gündem 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (41)

Turbo Levent:

DÖRT YANI DENİZ AMA HALKI BALIK YİYYEMEZ

Yanıtla51232
Murat Celik:

Turbo Levent mesajlarından dolayı seni hiç sevmem ama ilk defa ilk defa doğruyu söyledin

1772
sdsfs dfsa:

Birader sen hangi ada ülkesinde yaşıyorsun... Yok eğer türkiyeden bahsediyorsan 3 tarafı deniz yarımada oluyorda o bakımdan dedik... Ve haberle ne alakası var bu yorumunun onuda anlayamadık... Ayrıca haklısın be kardaş :)))

1053
SİZE RAHAT BATIYOR:

ada da mı yaşıyorsun kanka 4. deniz nerde

413
Özkan DUMAN:

SİZE RAHAT BATIYOR kardeşim Akdeniz Karadeniz Ege Marmara soruyu 4. Deniz nerede diye sorarsan herhangi biri 4. olabilir . Yine de Türkiye'min bir ada ülkesi olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.

10
Cemal Koyun:

nasıl alarm bu sanayi dükkanı gibi

Yanıtla6196
atilla çekiç:

tam o cama fırlat bişey bak nasıl kalkıyor

Yanıtla8185
Nuri Aga:

Yahu iyi ki yatak gıcırtısı değilmiş. Şimdiki duvarlar ince. Yoksa hiç çekilmez cayırtısı

1271
Nuray :

Konusmayi denedi mi acaba? Yada o uyanmiyor, gidin kapiyi çalın. Olmadi polisi arayin. Ha bu da olmadi böyle yollara basvurabilirsiniz. Ama hicbirsey yapmadan sadece sizlanmak işe yaramaz. Tamam o ses duyulmaz mi, tabi kötü bir şey ama iletişim kurmak lazim. Maalesef komsuluk kalmadigi gibi iletisimiz de bu seviyede maalesef..

Yanıtla76104
ALONE WOLF:

İletişim kurulacak insan kalmadı çevrede,çoğu doğal ortamını terketmiş yabani tipler.

11224
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title