Haberler

Melih Gökçek, eylem yapan çiftçileri hedef aldı: Reis bunlara 10 gömlek fazla geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye'nin dört bir köşesinde çiftçiler tarım politikalarına karşı eylemlerini sürdürürken Melih Gökçek, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Eylem yapan çiftçileri hedef alan Gökçek, "3 milyonluk traktörle ürünümüz para etmiyor eylemi yapılıyor. Reis bunlara 10 gömlek fazla geldi vesselam" ifadelerine yer verdi.

Edirne'de bu yıl kuraklıktan dolayı ciddi verim kaybı yaşayan çiftçiler, açıklanan ayçiçek fiyatına tepkilerini dile getirmek için traktörleriyle eylem yaptı. Eylemin görüntülerini sosyal medya hesabından alıntılayan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

Melih Gökçek, eylem yapan çiftçileri hedef aldı: Reis bunlara 10 gömlek fazla geldi

"REİS BUNLARA 10 GÖMLEK FAZLA GELDİ"

Paylaşımında çiftçiler için aşağılayıcı bir dil kullanan Gökçek, "Erdoğan'dan sonra her şey değişti. 100 bin liralık telefonla açız diye twit atılıyor. 3 milyonluk traktörle ürünümüz para etmiyor eylemi yapılıyor. Reis bunlara 10 gömlek fazla geldi vesselam" ifadelerine yer verdi.

İşte Gökçek'in o paylaşımı;

Melih Gökçek, eylem yapan çiftçileri hedef aldı: Reis bunlara 10 gömlek fazla geldi

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Sosyal Medya Melih Gökçek Melih Gökçek Politika Türkiye Ekonomi Güncel Yaşam Medya Tarım Tarım Yaşam Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (91)

Alkurt:

Çiftçi Milletin efendisidir, çiftciler ne istiyorsa yapılmalıdır. Avrupa dediğimiz tüm ülkeleri çiftçi ve sanayi ayakta tutuyor. Melih sen konuşma lutfen

Yanıtla2291K
Ahmet :

Çiftçi kazanamiyormus haydi oradan hamudu ile kazandıklarına saysinlar bu sefer

8762
Davut :

uyanıklık yapmadan başımızın tacıdır çiftçiler ama toprak desteği alıp, ürün yetiştirmeden yatmak olmaz

2079
Dağıstan:

Bu görüntü bana hoş gelmiyor , koymasanız...

1613
Zübükzade:

jelibon rezervleri ne durumda devrik başkan

Yanıtla1381K
Uzman Yorumcu:

istek üzerine "gık" çıkarmadan neden kuzu kuzu istifa etti acaba..?

1785
Karaman Tarik:

Devrik Başkan :-))

03
ismail Yasin:

aslında siz yoldan çıktınız. bu çok kibirli oldunuz. kendinizi milletten üstün gördünüz.. sizi oraya taşıyan bu insanlar olduğunu unuttunuz.. söylenecek o kadar çok şey var ki...!

Yanıtla881K
Muhammed AY:

İkinci el traktörler 3 milyon TL ise enflasyon yüzde kaç acaba

Yanıtla89976
Aydın Karaçalı:

Adam haklı siz ve oğlunuz ve etrafiniz onun sayesinde bu kadar zengin olsanız böyle yorumlardinız ama heyhat ölüm var boş verin dunya onlarin olsun ahiret bizim

Yanıtla00
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title