Haberler

Memura servis hizmeti devam edecek

Güncelleme:
Abone Ol

Hükümetin memurlar için sağladığı servis hizmetinin devam edeceği açıklandı. Bu karar memurların iş yerlerine ulaşımlarını kolaylaştırmaya devam edecek. Memur-Sen'den yapılan açıklamada, "İki bakanlıkla yapılan görüşmelerimiz sonuç verdi. Memura servis hizmeti devam edecek." denildi.

Kamu personeline servis hizmetine ilişkin Memur-Sen'den açıklama geldi. Memur Sen Başkanı Ali Yalçın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Memur-Sen olarak 3. Dönem Toplu Sözleşme'den itibaren elde ettiğimiz Servis Hizmeti kazanımımız, hukuksuz bir şekilde Tasarruf Tedbirleriyle engellenmiş ve bazı kamu kurum ve kuruluşunda uygulanmayarak personel mağdur edilmişti" dedi.

Yalçın sözlerine şu ifadelerle devam etti: Eylemlerimiz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile görüşmelerimiz ve Hazine ve Maliye Bakanlığı ile yaptığımız istişarelerimiz sonuç verdi. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilen yazıda servis hizmetine devam edileceği belirtilmiştir."

SERVİS HİZMETİNİN SÖZLEŞME BİTİMİNDE SONA ERECEĞİ AÇIKLANMIŞTI

Daha önce Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi kapsamında savunma ve güvenlik hariç kamuda personel servis hizmetini sözleşme bitiminde sonlandırılacağı açıklanmıştı. Bu tasarruf tedbiri kamu çalışanları tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Memura servis hizmetinin devam edeceğini

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Ekonomi Türkiye İş Dünyası Ekonomi Finans Kamu Kamu Ekonomi Türkiye İş Dünyası Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (55)

Sinan Bulduk:

Devletin üzerindeki kambur memurları da servisle taşıyoruz ya yuhh artık..

Yanıtla169238
Mehmet Deniz:

dunyada boyle bir uygulama yok bilin istedim buda millete yük çünkü vergilerimizle ödeniyor

62
Marco Reus:

Bir iş yerinde 50 kişinin 2 otobüsle işe gitmesi mi mantıklı yoksa en az 40 araba kullanarak gitmesi mi? Sence hangisi tasarruf oluyor

04
FONCUSAVAR:

Doymazlar... Özel sektörde asgari ücretle çalışan milyonlarca insan varken, devletin imkanlarının bu kadar fazla ca memurlara aktarılması doğru değil. Tamam asgari ücretten fazla alsın daha fazla izin yapıyorlar zaten ama ilaveten sunulan servis hizmeti gibi ikramiye gibi bir çok fazlası var. abartılmamalı.

Yanıtla115183
Evvab:

memurun ne ikramiyesi var yazsana bizde bilelim.

15
Onder Yildiz:

Vergi dairesine gittim ust kata vergi no almak için1 memur çalışıyor, 4 memur cay kahve içiyordu.

Yanıtla39208
HAKAN AKAN:

Hepimiz hep bu manzaraları görüyoruz ama aç gözlü memura sorsan sabah 8 de bi başlıyo çalışmaya akşam 5 e kadar hiç durmuyo sanırsın memleketin en çok çalışanı ve sömürüleni onlar Allahtan korkmuyolar asgari ücretliden utanmıyolar

51
YİĞİT_TÜRKALP:

tamam da kardeşim.öylelerini gördün diye hepsi mi aynı....

13
Akif:

işte servis kalkınca o 1 memurun servisi kalkacak. diğerlerinin altında makam arabaları var. önce makam arabalarına çözüm bulun.

01
Mehmet Deniz:

aynen öyle inanılmaz laçka bir sistem var

00
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title