Haberler

Meteoroloji'den 14 il için sel ve su baskını uyarısı! Sarı ve turuncu alarm verildi

Güncelleme:
Abone Ol

Meteoroloji, hafta sonu 14 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaparak sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı. Yurt genelinin parçalı yer yer çok bulutlu olacağı, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Ankara çevreleri, Mersin'in doğusu, Adana'nın güney ve batısı ile Hatay'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 27 Temmuz hava durumun tahmin raporunda 14 kent için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Rapora göre, birçok bölgede için sağanak yağış beklenirken yağışların, Karadeniz ile Çankırı, Kars ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli olacağı belirtildi.

İstanbullular da sıcak ve nemli geçen bir haftanın ardından hafta sonuna yağmurla giriş yaptı. Sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış kısa sürede etkisini göstermeye başladı.

7 KENT İÇİN "TURUNCU" 7 KENT İÇİN "SARI" ALARM

Sarı kodlu uyarılı yapılan şehirler: Artvin, Erzurum, Giresun, Kars, Rize, Trabzon, Düzce

Turuncu kodlu uyarılı yapılan şehirler: Kastamonu, Ordu, Samsun, Sinop, Zonguldak, Bartın, Düzce

DOĞU KARADENİZ VE DOĞU ANADOLU'DA KUVVETLİ SAĞANAK

Yağışların, Karadeniz kıyıları, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

RÜZGAR ORTA KUVVETTE ESECEK

Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı, Kıyı Ege, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

SICAKLIKLARDA DEĞİŞİKLİK YOK

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında, iç ve kuzeybatı kesimlerde yer yer mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Bazı kentlerdeki hava durumu ise şöyle;

ANKARA: 29, Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL: 30, Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR: 36, Az bulutlu ve açık

Haberler.com / Eymen Dursun - Yaşam

Doğu Anadolu Hava Durumu İç Anadolu su baskını Karadeniz Marmara Mersin Ankara Yaşam Adana Hatay Hava Durumu Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

1gerceklerinsesi:

meteoroloji haberlerinin genelde kapağı çok güzel oluyor. tasarlayanın eline sağlık.

Yanıtla1361
İlyas Özel:

:))

311
Ali Tokgönül:

Farklı bir bakış açısı !!!

07
zeha gül:

Afganlar falan yapsa kadının fotoğrafını çekti dersiniz, ama siz haber siteleri ne zaman yağmur haberi olsa yarı çıplak ıslanmış kadın fotosu koymakta bir beis görmezsiniz!...

Yanıtla652
Dağıstan:

Islanmış kapalı foroğrafı mı görmek istersin

90
Vll. Murat:

neden hep yağmura yakalanmış çıplak kadın resimleri

Yanıtla245
Marko Apostolidis:

kimse deli ibrahime sahip çıkmıyor... sokrates kimsenin umurunda değil... nedense insanlar şiddet/facia yaratan "kahramanlara" sulanıyor, büyük iskender, hanibal, fatih vs... ilk uzaya gidenin ismini sorsan onuda bilmezler, çünkü kan dökmedi ama herkes "barış ve huzur" istiyoruz diyor. tuhaf, çok tuhaf, tam tuhaf. antoninus pius kimdir? 23 yıl hükümdar olup kimsenin burnunu kanatmamış büyük roma imparatoru.

11
Ortayı Geçince Denge Bozuluyor:

Evler ufak olsaydı.. Çamurdan olsaydı.. Yağmuru izlemek eğlenceli olabilirdi belki. Yani interneti bile kapatırdık belki.. ve dışarı gidip çamur ile oynardık belki. Para gerekmezdi öyle bir yaşam için.

Yanıtla1018
Mehmet Saksak:

Oyle bir dünya yok

03
SMMM:

KAPAĞI YAPAN KİMSE GERÇEKTEN KADINDAN ANLIYOR FİZİK 10 NUMARA

Yanıtla718
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title