Haberler

Nagehan Alçı'nın "Beni boğuyordu" dediği Rasim Ozan Kütahyalı sessizliğini bozdu

Güncelleme:
Abone Ol

Gazeteci Nagehan Alçı, geçen yıl boşandığı Rasim Özan Kütahyalı'nın kendisine fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet uyguladığını belirterek "Kaç gece Rasim'in öfkesi dinmiyordu, elimde bıçakla salonda bana bir şey yapmasın diye beklediğimi biliyorum" dedi. Bu açıklama sonrası gözlerin çevrildiği Kütahyalı cephesinden "Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam. Prensip kararım bu" açıklaması geldi.

Gazeteci Nagehan Alçı ile eşi Rasim Özan Kütahyalı 3 Ekim 2023'te anlaşmalı boşanmıştı. Nagehan Alçı geçen gün evliliğinde gördüğü şiddetin detaylarını anlattı. Gündeme bomba gibi düşen bu sözler sonrası gözlerin çevrildiği Rasim Ozan Kütahyalı cephesinden de bir açıklama geldi.

"BOĞAZIMA YAPIŞTI, NEFES ALAMIYORDUM"

17 Kasım 2017'de eski eşinin kendisini boğmaya kalkıştığını söyleyen Alçı, "Boğazıma yapıştı. Tavana bakıyorum, nefes alamıyorum. Herhalde ölmeme 5-10 saniye kalmıştı. Rasim'in öfkesi dinmiyordu. Kaç gece elimde bıçakla salonda bana bir şey yapmasın diye bekledim. Kapıları çarpıyor. Çocuklar uyanmasın diye sakinleştirmeye çalışıyorum. Korkudan uyuyamıyordum. Kazandığım parayı ilk gün elimden alıyordu. Benden habersiz ortak hesabımızdan para çekip ev aldı. Kız arkadaşı ile oturdu" diye konuştu.

"KAFAMI KESSELER KONUŞMAM"

Nagehan Alçı'nın gündem olan bu açıklamalarına Rasim Ozan Kütahyalı'dan yanıt geldi. Eski eşi hakkında konuşmak istemediğini belirten Kütahyalı, "Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam. Prensip kararım bu. İki çocuğumuz var, şu an benim yanımdalar. Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Ben bu mesuliyetsizliği onlara karşı yapamam. Onlar artık 11 yaşında oldu her şeyi okuyabiliyorlar, izleyebiliyorlar" ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Yaşam

Rasim Ozan Kütahyalı Rasim Ozan Kütahyalı Nagehan Alçı Nagehan Alçı Güncel Yaşam Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Ali :

Yahu ne kadar gereksiz insan varsa gündemde kalmayı başarıyor. Birisi de bu ROK!

Yanıtla6135
Nurettin Karaman:

bence beraber soyunsunlar. Pirelli takvimine poz versinler. en azından vebal öderler

026
Ekrem Anlı:

Hayatta aklıma Nagehan Alçı'ya üzüleceğim gelmezdi tam da tahmin ettiğim gibi oldu ve hiç üzülmedim

Yanıtla6110
VEFA:

Kadın güçlüyse, erkek suçlu olur!..

01
Uzman:

Beter ol nagihan çok üzüldüm geçmiş olsun :D

Yanıtla170
Unbekannt nichts:

Bunların ikisinide görünce midem bulanıyor

Yanıtla353
Barış O. B.:

Bu kadar aptal gibi gözüküp aslında çok zeki olan nadir insan tanıdım. Rasim bu işi çok iyi kıvırıyor

Yanıtla422
ARSLANOĞLU Hakan:

ROK' tan sebep boşandılar.

Yanıtla320
Siyah İncir:

Boğuyordu derken öldürmek için mi yoksa yanlışlıkla mı ;)

Yanıtla06
Murat Vural:

Rasim Ozan Kütahyalı nın bence Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde aylarca gözetim altında tutulması gerekiyor .

Yanıtla06
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title