Haberler

Mardin'de oyun oynarken balkondan düşen kız çocuğu hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Mardin'de bir apartmanın 6. katındaki dairenin balkonunda oyun oynayan 5 yaşındaki kız çocuğu tırmandığı korkuluklardan aşağı düşerek hayatını kaybetti.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde apartmanın 6'ncı katındaki dairenin balkonunda oyun oynayan Elif İdil K. (5), tırmandığı korkuluklardan düşerek hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Nusaybin 8 Mart Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre apartmanın 6'ncı katındaki dairede oyun oynarken balkon korkuluklarına tırmanan Elif İdil K., dengesini kaybederek zemine düştü. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Mardin'de balkondan düşen 5 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İlk müdahalenin ardından Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Elif İdil, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Elif İdil'in cenazesi, otopsi için morga götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mardin'de balkondan düşen 5 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti

Mardin'de balkondan düşen 5 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Nusaybin Mardin Güncel Yaşam İdil Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Ali Tokgönül:

Mesele çocuk yapmak değil onu yarınlara hazırlamaktır mesele . Saldım çayıra mevlam kayıra olmamalı . Hayvan hayvanken evladını canı pahasına koruyup kolluyor . Bu bir insanken nasıl bir vurdum duymazlık içerisinde. Üzülüyor insan ya .

Yanıtla1224
Uğur Çalışkan:

Annenin babanın okuyacağını bile bile bunu yazmak ne düşüncesizlik kardeş acıya saygı biraz saldım çayıra filan ayıp ayıp

04
Emre null:

ALLAH YÜCEDİR BAŞINIZA NE GELIRSE GELSİN İMANINIZ VAZGEÇMEYİN INKARA SAPMAYIN ÇÜNKÜ IMAN ALLAH IN KIRMIZI ÇİZGİSİDIR MÜSLÜMAN OLARAK OLEN ENINDE SONUNDA GUNAHLARININ CEZASINI ÇEKTİKTEN SONRA CENNETE GIDER AMA IMANSIZ ÖLEN AGZIYLA KUŞ TUTSA CENNETE GİDEMEZ

Yanıtla217
Kadir Tokay:

Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun ki? Kuran değil mi?

00
A B:

Kader yazgısının varlığını gösteren olaylar bunlar aynı zaman diliminde farklı şehirlerde apartman ( inşaat) düşen insanlar ve balkonlardan düşen çocuklar ve boğulmalar örnektir.

Yanıtla310
Kadir Tokay:

Bir insanın başına gelebilecek en kötü şey evladını kaybetmek. Allah sabır versin. Küçük çocuğunuz varsa gözünü üzerinden ayırmayacaksınız. Başka formül yok.

Yanıtla111
Kübra DÜŞ:

Vefat eden yavrumuz benim yeğenim. Ailesinin tayini Nusaybine çıkmıştı. Ev yerlestiriyorlardı. Balkondan değil boş bir odanın camından düşmüş. Yalnızca 1 dakika önce babannesinin yanındaymış. Babannesi yemeği ocağa koyana kadar kısa bir sürede olay olmuş. Çok akıllı ve bilinçli bir çocuktu. Bu zamana kadar cam kenarına çıkmışlığı yok. Aslını bilmeden her şeye yorum yapmak zorunda değilsiniz. Ayıptır, insanların acılarına biraz saygınız olsun. Allah gün gelir size de yaşatır, boş konuşmayın.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title