Haberler

Sıcaklık rekorlarının kırıldığı kentleri fırtına vurdu! Ağaçlar devrildi, yollar göle döndü

Güncelleme:
Abone Ol

Gün içinde hava sıcaklığının 50 dereceyi aştığı Şanlıurfa'da akşam saatlerinde kent merkezi ile Suruç ve Bozova ilçelerinde yaşanan şiddetli rüzgar yaşamı olumsuz etkiledi. Rüzgar nedeniyle bazı iş yerlerinin tenteleri yıkıldı, ağaçlar devrildi. Rüzgarın ardından kente yağmur yağdı. Gaziantep'in Nizip ilçesinde de öğle saatlerinden sonra şiddetli rüzgar etkili oldu.

Şanlıurfa'da akşam saatlerinde etkili olan fırtına ve yağmur hayatı felç etti. Şiddetli rüzgar ağaçları devirirken, yağmur ise yolları göle çevirdi.

Şanlıurfa'da fırtınada ağaçlar devrildi, yollar göle döndü

Hava sıcaklığının 50 dereceyi aştığı Şanlıurfa'da akşam saatlerinde fırtına ve yağmur sürprizi yaşandı. Aniden başlayan şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar devrildi. İş yerleri ile dükkanların önündeki eşyaları etrafa savuran rüzgar nedeniyle şehri toz dumanı kapladı.

Şanlıurfa'da fırtınada ağaçlar devrildi, yollar göle döndü

5 DAKİKADA YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

Fırtınanın ardından başlayan şiddetli yağmur ise 5 dakikada yolları göle çevirdi. Bazı iş yerlerini su basarken, rögarlardan su fışkırdı. Vatandaşlar, rüzgarda uçan malzemelerini yakalamak için büyük mücadele verdi.

Şanlıurfa'da fırtınada ağaçlar devrildi, yollar göle döndü

GAZİANTEP DE FIRTINADAN NASİBİNİ ALDI

Gaziantep'in Nizip ilçesinde öğle saatlerinden sonra şiddetli rüzgar etkili oldu. Etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle çok sayıda binanın çatısı uçtu, bazı ağaçlar kökünden söküldü. Rüzgar nedeniyle uçan çatılar araçlara zarar verdi.

Şanlıurfa'da fırtınada ağaçlar devrildi, yollar göle döndü

Şiddetli rüzgarda ilçe merkezinde bulunan 70 yıllık bir çınar ağacı da kökünden sökülürken, polis ekipleri yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Şanlıurfa Şanlıurfa Gaziantep Fırtına Fırtına Fırtına Fırtına Fırtına Fırtına Fırtına Fırtına Bozova Nizip Yaşam Dünya Suruç Doğa Doğa Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title