Haberler

Şehidin Oğlu Sünnet Elbisesiyle Babasının Mezarına Koştu

Güncelleme:
Abone Ol

Hakkari'de 3 yıl önce şehit düşen Samsunlu Piyade Er Umut Bulut'un sünnet olan 3.5 yaşındaki oğlu, sünnet kıyafetleriyle babasının mezarını ziyaret etti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Yeşiltaş Karakolu'na 3 yıl önce PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen Samsunlu Piyade Er Umut Bulut'un sünnet olan 3.5 yaşındaki oğlu Selçuk Yağız Bulut, sünnet kıyafetleriyle babasının mezarını ziyaret etti.

Şehit Umut Bulut'un 3.5 yaşındaki oğlu Selçuk Yağız için Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi Akçay Sokak'taki evlerinin önünde sünnet töreni düzenlendi. Şehit Umut Bulut ve eşi Özlem Bulut'un akrabaları, yakınları ve arkadaşları, bu mutlu günlerinde aileyi yalnız bırakmadı. Evin önündeki sünnet töreni ilk olarak şehir turu konvoyu ile başladı. Canik ilçesindeki Belediyeevleri Mahallesi'nde tur atan sünnet konvoyunda minik Selçuk Yağız üstü açık arabadan herkese el salladı.

"TOPRAĞI AÇSAM BABAMI GÖRÜR MÜYÜM?"

Konvoyun ardından babasının Kıranköy Şehitliği'ndeki mezarını annesi Özlem Bulut ile birlikte ziyaret eden Selçuk Yağız, babasının mezarı başına giderek, "Baba, benim sünnet düğünüm oldu" diye babasına seslendi. Babasının mezarını seven minik Selçuk annesine, "Nerede babam, babam bunun içinde mi, toprağı açsam babamı görür müyüm?" şeklinde sorular yöneltti.



Minik Selçuk daha sonra babasının mezarına el sallayarak, "Baba ben gidiyorum, yine geleceğim." diyerek şehitlikten ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Umut Bulut Yüksekova Hakkari Canik Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

canım benim:

oy yavrum benim içim gitti çocuk ölüm ne daha ne bilsin açınca çıkacağını sanıyor

Yanıtla112
Tahir BİNGÖL:

Yazıklar olsun. . . Bu güzelimi yetim bıraktığınız için yazıklar olsun. . . Öldüren bir başka . . öldürten bir başka. . . zemin hazırlayanlar bir başka. . . insanlığınızdan utanın. Hırsınızdan utanın.

Yanıtla012
Dogulu:

bi kürt olarak bu cocugu yetim birakanlar bunlari savunanlara allah bellalarini versin

Yanıtla011
Canim türkiyemMobil-IOS:

Canim kurban olam ben sana ,,,

Yanıtla010
Tokatlı:

Allahım sana hayırlı ömürler versin yavrucuğum benim.

Yanıtla04
ayhan sızınde evınıze aynı acı duşsun:

bu hdpnın allah belasını versın bunlara göz yumanında sızın çocuklarınızda babasız kalırda

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title