Haberler

Vatandaşa domuz eti yediren firmadan din, devlet ve bayraklı savunma

Güncelleme:
Abone Ol

Rosto köftesinde domuz eti tespit edilen Saydamlar Catering isimli firmanın bayrak, din ve devlet üzerinden yaptığı savunma büyük tepki çekti. Yapılan açıklamada "Bizim ne kadar vatanını bayrağını seven, istihdam konusunda hassas, devlete vergisini veren, ailesinin dini dünyevi uhrevi hassasiyetini tüm Düzce halkınca bilindiği kanaatindeyiz" denildi.

Düzce'de toplu yemek hizmeti veren Saydamlar Organizasyon Turizm isimli firmanın müşterileri için hazırladığı rosto köftenin içerisinde domuz eti tespit edildi. KYK yurtlarında öğrencilere yemek hizmeti de veren firmanın yaptığı açıklama ise skandala başka bir boyut kazandırdı.

"HAKSIZ VE ADİL OLMAYAN SONUÇLAR"

Bir dönem AK Parti Düzce İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Murat Saydam'ın sahibi olduğu firmadan yapılan açıklamada "İlgili tespit döneminde ve tarihlerinde firmamızın aynı menü ile teslim ettiği tüm ürünlerde yapılan test sonuçlarının olumlu ve temiz çıkmasına, dönem menü ürünlerinin tüm bileşenlerinin firmamızca bağımsız test kuruluşlarınca ve tarım bakanlığı test birimlerince ayrı ayrı incelenmesine, raporlanmasına ve olumsuz bir sonuca rastlanılmamasına rağmen sadece bir numuneden alınan tespit ile bu kararın verilmesi haksız ve adil olmayan sonuçlar doğurmaktadır" denildi.

Vatandaşa domuz eti yediren firmadan din, devlet ve bayraklı savunma

"TİCARİ İTİBAR SUİKASTİ"

Yaklaşık 40 yıldır Düzce ve çevresinde hizmet verdiklerini belirten firma yetkilileri "Yapılan itirazlarımız değerlendirilmeden ve sonuca ulaşmadan idari bir işlem tesis edilerek işlem yapılması vecibelerini eksiksiz yerine getiren firmamızın telafi edilemeyecek ticari itibar suikastine uğramasına ve zarar görmesine neden olmakla bu durum bilim vicdan ve hakkaniyet ölçüsüne uymamaktadır" ifadelerin yer aldı.

Vatandaşa domuz eti yediren firmadan din, devlet ve bayraklı savunma

BAYRAK, DİN VE DEVLETİ ALET ETTİLER

Bayrak, din ve devlet üzerinden yapılan savunmada "Bizim ne kadar vatanını bayrağını seven, istihdam konusunda hassas, devlete vergisini veren, ailesinin dini dünyevi uhrevi hassasiyetini tüm Düzce halkınca bilindiği kanaatindeyiz." ifadeleri dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Sağlık Bakanlığı Güncel Yaşam Düzce Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (162)

Brh atr:

bu ülkede ne zaman yaptığı sahtekarlıkları din üzerinden Atatürk üzerinden perdelemeyi bırakacaklar sabırsızlıkla bekliyoruz

Yanıtla00
Sonby Erdm:

şaşırdıkmı hayır

Yanıtla00
Ö AKGÜN:

Sen o saydıklarının hepsini geç ; Allah korkusu olan müslüman bir adam olsan Haram hayvanı ete karıştırıp millete yedirmezsin. Bırak vatan millet sakarya muhabbetini. Para için sinek kadar küçülen bir asalaksın OKADAR

Yanıtla00
3.DünyaSavaşı:

Kıçı sıkışan dinci oluyor. yada Atatürkçü oluyor.

Yanıtla00
İlhan Fırat:

Din , bayrak . Millet , vergi gibi kelimeler varsa sahtekarlıkta vardır

Yanıtla00
Hasan Kastamonulu:

Vatan Millet Sakarya diye bu ülkeyi soyanlar hep aynı zihniyetin soyları.

Yanıtla00
vatandaş:

bu adamları ibreti alem için meydanda sallandırmayan yetkililere yazıklar olsun.

Yanıtla00
Serkan Aygun:

He he aynen inandık

Yanıtla00
Delil Deniz:

Tüm lokantalarını kapatın

Yanıtla00
Bozkurtlar Diriliyor:

Vefa yaşiyonmu ses ver. yoksa seçemeyip özcanla seni de keserek vatandasami yedirdiler... malum dmz gibi canlilarsiniz

Yanıtla00
Tüm 162 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title