Haberler

Vatandaşa domuz eti yediren ünlü köfteci kim? Altaylı isim vermeden markayı açık etti

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü bir köfte zincirinin ürünlerinde domuz eti kullandığına yönelik iddialar gündeme bomba gibi düştü. Herkes ünlü firmanın adını merak ederken Fatih Altaylı'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Altaylı, "Çok meşhur bir köfteci, adını veremiyoruz; tazminat davası açarlar diye. Onlar da adları duyulacak diye korkuyorlardır, yusuf yusuf" ifadelerine yer verdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2 Ekim'de taklit ve tağşiş yapılan, sağlığı tehdit edebilecek gıda ürünlerinin listesini yayımladı. Bu listede gıda ürünlerinde sahtekarlık tespit edilen işletmelerin isimleri kamuoyuyla paylaşıldı, ancak ürünlerinde domuz eti kullandığı iddia edilen ünlü bir köfte zinciri,isminin açıklanmasını mahkeme kararıyla engelledi.

Büyük tepki çeken bu olayın yankıları sürerken gazeteci Fatih Altaylı'dan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Mahkeme kararıyla isminin açıklanmasını durduran işletmenin Türkiye'nin en meşhur köftecilerinden biri olduğunu belirten Altaylı, bu firmanın 200'e yakın şubesi olduğunu ifade etti.

"YUSUF YUSUF KORKUYORLAR"

Bu köfte zincirinin günde 100 tona yakın köfte ve döner ürettiğini belirten Altaylı, "Burada garip olan şu, bunca firma durduramıyor da bunlar nasıl durduruyor? Bu çok meşhur bir köfteci. Adını burada veremiyoruz. Yarın bir gün tazminat davası açarlar diye kimse de veremiyor. Onlar da büyük ihtimalle adları duyulacak diye 'yusuf yusuf' korkuyorlardır" dedi.

Haberler.com / Kübra Çolakbüyük - Yaşam

Fatih Altaylı Fatih Altaylı Güncel Yaşam Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Yorumcu Davut :

sonuç kesin ise bir iftira yok ise ismi paylaşmamak suç sayılmalı. basın özgürlüğü asıl buralarda lazım.

Yanıtla5641
VefaÖzcan:

Buna ihtimal vermiyorum da. Bu Altaylı nın ağababaları burger king mac donalds işleri düşünce dezenformasyon için buna para yağdırmış olabilir. Köfteci yusufun sahibi olsam bu altaylı denilen adamın donuna kadar alırdım.

Yanıtla31064
Cemal Gökçek:

Parası olana herşey serbest

Yanıtla5316
ABDULSELAM Yalçınkaya:

Arkadaşlar Domuz eti Pahalıdır Yedirmezler Size merak etmeyin hep ithal edilir.

Yanıtla14919
Mehmet Vatandaş:

madem yusuf yusuf atacaktınız bu haltı niye yediniz.

Yanıtla7123
Mehmet Sinan Bayram:

sayin mahkeme neden ismin aciklanmasini engelliyor acaba , buyuk marka olunca para cok oluyor tabi , hukuk olmus gukuk kimsenin guveni yok artik

Yanıtla5106
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title