Haberler

Jestleri de küçük kekle su! Pegasus, yaptığı rötarlarla yolcuları isyan ettirdi

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 22.30'da olan Pegasus'un bir seferi önce 23.25'e ardından 01.30'a ertelendi. Pegasus Havayolları, yolculara rötar bilgisinin olduğu mesajı geç atarak mağduriyeti katlarken, vatandaşlar havalimanında saatlerce uykusuz kaldı. Rötar nedeniyle yolcularına jest olarak ücretsiz ikramda bulunacağı anonsunu yapan Pegasus, sadece küçük bir kek ve su verdi. Havalimanında saatlerce bekleyen yolcular Pegasus'a resmen isyan etti.

Pegasus Havayolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 22.30'da olan bir uçuşunu iki defa erteleyerek 01.30'a erteledi. Yolculara geç bilgilendirme yaparak süreci iyi yönetemeyen Pegasus'un jest olarak da küçük bir kek ile bir bardak su vermesi iyice çileden çıkardı.

İKİ DEFA RÖTAR YAPTI, YOLCULAR İSYAN ETTİ

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Pegasus Havayolları'nın yaptığı rötarlar nedeniyle yolcular çileden çıktı. Şirket, saat 22.20'daki seferini önce 23.25'e aldı. Uçağa binmeyi bekleyen yolcular kısa süre sonra ikinci bir şok yaşadı. Pegasus, bu kez de seferi 01.30'a erteledi. Şirket rötar bilgisini yolculara geç mesaj atarak mağduriyeti de katladı.

SADECE KÜÇÜK KEKLE SU VERDİLER

Pegasus'un yaptığı rezillik bununla da sınırlı kalmadı. Rötar nedeniyle yolculara jest yapacağını ve ücretsiz ikramda bulunacağı anonsunu yapan Pegasus, sadece küçük bir kek ile bir bardak su verdi.

Jestleri de küçük kekle su! Pegasus, yaptığı rötarlarla yolcuları isyan ettirdi

"BU BİR RÖTAR DEĞİL RESMEN İPTAL"

Çileden çıkan yolcular, "Bu bir rötar değil resmen iptaldir. Bize baştan iptal edildiğini söyleseler belki de bir sonraki güne planlarımızı yapar ya da başka havayolu ile uçuşumuzu gerçekleştirir mağdur olmazdık." dedi.

YOLCULAR CİMER'E ŞİKAYET EDECEK

Yaşadıkları mağduriyetin ardından yolcular harekete geçti. Yolcular, Pegasus'u CİMER'e şikayet edeceğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Sabiha Gökçen Havalimanı İstanbul Pegasus Turizm Ulaşım Yaşam Ulaşım Turizm Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Mardinli Ape hayran:

Gerçekten çok iğrenç bir hava yolu Ama anlamadıgim bunu yapmasını nasıl izin veriyorlar bunun bir cezası olmalı ve bu insanlara yaptıkları saygısızlık yanlarına kar kalmamalı

Yanıtla377
Mert D:

Ülke Ali babanın çiftliğine dönmüş kim takar vatandaşın mağduriyetini parası olan iktidara sırtını dayayan at koşturuyor dilediği gibi

16
Hacer Kalkan Bayram:

Sabancılar olunca dokunmazlıklarımı var noluyor böyle o kadar insanı mağdur edemezler

Yanıtla343
veli İdi:

Yakında uçak içi havalandırmadan bile ücret alacak Pegasus

Yanıtla143
Emrehan Ozgen:

Pegasus’un yeni reklam şarkısı: “Avuç içi kadar mutluluk yeter”

Yanıtla325
Cüneyt Erdoğan:

Pegasusu adam yerine koyup bilet alınır mı ya.

Yanıtla416
Mustafa Aydogan:

Ctesi ilk defa Sabiha Gökçenden Pegasus ile uçtum. 10:50 uçuşumuz 12’de gerçekleşti. Havaalanı çok küçük ve çok kuyruklar vardı. Bir daha asla.

Yanıtla217
Furkan:

Yahu bu ülke vatandaşına yapılan bu saygısızlığın bir cezası yok mu ? Bugün onlar bu saygısızlığa mazur kaldı, yarın sen ben maruz kalacağız. Hatta bunlara ceza vermeyenler bile kalabilir. Bu kadar muz cumhuriyeti olmaz ki

Yanıtla113
Mehmet Sinan Bayram:

Ajet de ayni seyin laciverti , bunlara denetim yok sanirim , havacilikta at kosturuyorlar , ikisinede basacaksin milyon dolar cezayi gorecekler

Yanıtla04
Mehmet Acıoğlu:

Pervaneli otobüs desek daha doğru havayolu kelimesine yazık

Yanıtla20
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title