Haberler

Gizem Kösoğlu Yazıları

Gizem Kösoğlu

Gizem Kösoğlu

Marka Danışmanı ve Bebek Ürünleri Uzmanı

36 yaşında ve 2 çocuk annesidir. Halkla İlişkiler ve Tanıtımın yanında bir de Oyunculuk mezunudur, 2004 yılından beri ise anne bebek sektöründe çalışmaktadır. 2013 yılı sonuna kadar anne bebek sektörü lideri şirketlerde mağaza koordinatörlüğü dahil birçok görevde yer aldıktan sonra 2013 yılında hamileliğiyle birlikte profesyonel çalışma hayatını bırakmıştır.

Yazarın Tüm Yazıları

Emzirme döneminde memede şişlik ve ağrı neden olur?

Emzirme döneminde memede şişlik ve ağrı neden..

Emzirme döneminde mastit oluşumu nasıl engellenir? Emzirme doğumun hemen ardından başlayan ve doğal süreçte 2 yıl kadar süren bir rutin. Özellikle..
04.01.2022
Bebek bezi ve bebek arabası fiyat artışları düşündürüyor

Bebek bezi ve bebek arabası fiyat artışları..

Bugün ürünlerle ilgili değil de artan bez fiyatlarından iki katı olan bebek arabası fiyatları yüzünden tamamen alım yönelimimizin değiştiğinden..
22.12.2021
Hangi bebek bezi iyi?

Hangi bebek bezi iyi?

Hangi bebek bezi iyi? Bu soru tüm anne ve baba adaylarının kafasında kocaman bir soru işareti biliyorum. Eskiden 3 marka arasında seçim..
27.11.2021
Tog değeri nedir kışın bebekler nasıl giyinmeli?

Tog değeri nedir kışın bebekler nasıl..

Kış bebekleri nasıl giyinmeli? Uyurken neler giydirilmeli? Hamileliğinin son ayları kışa denk gelen ve kış bebeği dünyaya getirecek anne adaylarının..
29.10.2021
Hamilelik destek kemeri ve doğum sonrası sıkılaştırıcı korse kullanılmalı mı?

Hamilelik destek kemeri ve doğum sonrası..

Merhaba yeniden, Hamilelik bebeğinize hazırlandığınız en güzel en değerli ve eşsiz süreç.Hem hayatınızın hem de vücudunuzun değiştiği bir dönem. Bu..
28.09.2021
Oto güvenlik koltuğu mu ana kucağı mı?

Oto güvenlik koltuğu mu ana kucağı mı?

Doğumu gerçekleştirdiniz, eve gitmek üzere hastaneden çıkıyorsunuz. Size doktorunuz soracak ana kucağı/ oto güvenlik koltuğunuz var mı? Nedir oto..
26.07.2021
Bebek bakımı ve banyo rutini nasıl olmalı?

Bebek bakımı ve banyo rutini nasıl olmalı?

Bebeğiniz doğduktan hemen sonra başlayan rutinlerden biri de bebek bakımı ve banyo rutini. Özellikle cilt bakımı, banyo ve alt temizliği bebeğinizin..
14.07.2021
Ürün önerisi verirken ve alırken dikkat

Ürün önerisi verirken ve alırken dikkat

Herkese yeniden merhaba. Bu yazımda "kesinlikle tavsiye ederim" "mutlaka kullan" gibi cümlelere bebek ürünü seçerken çok dikkat etmeniz gerektiğinden..
28.06.2021
Hastane çantası hazırlığı

Hastane çantası hazırlığı

Herkese yeniden merhaba, Birçok hamile annenin en çok zorlandığı konulardan biri de hastane çantası hazırlığı. İçine neler konulmalı ya da kaç adet..
05.06.2021
Bebekle Tatil

Bebekle Tatil

Yaz geliyor, yazlıklara, tatile ya da deniz kenarına gitmek için plan yapan bebekli ve çocuklu aileler için ise bavul hazırlamak ya da o tatili..
27.05.2021
En iyi bebek arabası hangisi?

En iyi bebek arabası hangisi?

En iyi bebek arabası hangisi ? Herkese yeniden merhaba. Gebelik sürecinde en çok araştırılan konulardan biri doğum yapılacak hastane ve doğum..
13.05.2021
Bebek alışverişi uzmanlık, deneyim, bilgi ve özen işi...

Bebek alışverişi uzmanlık, deneyim, bilgi ve..

Herkese kucak dolusu merhaba… Bebek alışverişi Dünyanın neresinde olursanız olun incelik, özen ve dikkat isteyen bir süreç. Gebeliğin öğrenildiği..
29.04.2021
1 2
title