Haberler

Karan Tugay Gönenç Yazıları

Karan Tugay Gönenç

Karan Tugay Gönenç

Yönetici / İnsurance Sector

Yazarımız Karan Tugay Gönenç Sigorta Sektöründe elde ettiği 15 yıllık yöneticilik tecrübesi ile önemli başarılara imza atmıştır. Sektörde farklı uluslararası şirketlerde elde ettiği deneyim ve kazanımlar ile kurumsal organizasyonlara önemli katkılar sağlamıştır. Halende Sigorta sektöründe başarılı çalışmaları devam etmektedir. İnsan gelişiminin yaşam boyu devam etmesinin..

Yazarın Tüm Yazıları

Ödüllendirme Çalışan Motivasyonu Etkili midir?

Ödüllendirme Çalışan Motivasyonu Etkili..

İşletmeler, çalışanların emekleriyle varlıkları sürdüren örgütlerdir. Tüm organizasyonda, insan kaynağı yadsınamayacak denli önemlidir. İşletmenin en..
30.09.2024
Bir Ürün Satışında, Marka Değerinin Etkisi Nedir?

Bir Ürün Satışında, Marka Değerinin Etkisi..

Marka değeri, günümüz ekonomisinde, şirketlerin en fazla üzerinde durduğu hususlar arasında yer alıyor. Bilinen bir markaya sahip olmanın dışında, o..
28.09.2024
Yurt Dışında Çalışmak İsteyenlerin Karşılaşabileceği Engeller

Yurt Dışında Çalışmak İsteyenlerin..

Son dönemlerde yurt dışında çalışmak isteyenlerin sayısı arttı. Farklı nedenlerle insanlar, yurt dışına çıkmak istiyor. Bu durum, ülkemize özgü..
24.09.2024
İlişki Koçluğu

İlişki Koçluğu

İlişki koçluğu, günümüzde en çok rağbet gören koçluk türlerinden biridir. İnsanlar eşleriyle, anne ve babalarıyla, çocuklarıyla, iş arkadaşlarıyla..
19.09.2024
İlişkilerdeki En Önemli Sorun Narsist Eşler

İlişkilerdeki En Önemli Sorun Narsist Eşler

Narsisizm Türk Dil Kurumu'nun Türkçe Sözlüğünde "özseverlik" şeklinde tanımlanır. Özseverlik, bir insanın kendini sevmesi anlamına gelir. Çağdaş..
17.09.2024
Ebeveynler, Okul Dönemindeki Çocuklarının Üzerindeki Sınav Baskısını Azaltmak İçin Ne Yapmalıdır?

Ebeveynler, Okul Dönemindeki Çocuklarının..

"Hayat bir sınavdır." derler ve bu sav, çok doğrudur. Hayat zorlayan, bıktıran ve ardından başarı ya da başarısızlık getiren bir sınavdır. Bu sınavı,..
13.09.2024
Yönetici Koçluğu Alan Şirketlerin Performansındaki Finansal Değişime Etkisi

Yönetici Koçluğu Alan Şirketlerin..

Yönetici koçluğu, işletmenin iyi yönetilmesi, verimlilik, yönetici-çalışan ilişkileri vb. için oldukça önemlidir. Bir işletmenin gelişebilmesi ve..
09.09.2024
Yapay Zekayla Müşterilerin Gerçekte Ne İstediğini Keşfedin ve Anlayın

Yapay Zekayla Müşterilerin Gerçekte Ne..

Günümüzde yapay zekanın kullanılmadığı alan yok gibi. Eğitim, ekonomi, bankacılık, kamu yönetimi, otomotiv sektörü gibi pek çok sektör, yapay zekanın..
06.09.2024
Günümüz İlişkilerinin En Önemli Sorunu: Aldatmak

Günümüz İlişkilerinin En Önemli Sorunu:..

Günümüzde ilişkiler, çok çabuk yıpranıyor. Her şeyin kapitalist üretim ilişkileri içerisinde eridiği ve zaman içinde yok olduğu düşünülünce değer..
30.08.2024
İşe Yeni Başlayanlar İçin Başarı Sırları

İşe Yeni Başlayanlar İçin Başarı Sırları

Başarılı olmak ideali, hayat amacı, varmak istediği hedef olan herkesin en çok istediği şeylerden biridir. Pek çoğumuz başarıya aç ve susamış olarak..
23.08.2024
40 Yaş Üstü Adayların Tercih Edilme Nedenleri Nelerdir?

40 Yaş Üstü Adayların Tercih Edilme Nedenleri..

Bazı iş kollarında, 40 yaşının üzerindeki insanlar daha fazla tercih edilmektedir. Bunun farklı nedenleri vardır. En önemli nedeni, 40 yaşının..
19.08.2024
İş Hayatı ve Anne Olmak

İş Hayatı ve Anne Olmak

İş hayatı, özel sektör ya da kamu fark etmeksizin zordur ama bu zorluk çalışanın anne olmasıyla ikiye katlanır. Kamu sektörünün izin ve sosyal haklar..
16.08.2024
Network’ü Geniş Olan İnsanların 4 Ortak Özelliği

Network’ü Geniş Olan İnsanların 4 Ortak..

İngilizceden dilimize giren "network" sözcüğü "ağ, ağ oluşturmak" anlamlarına gelmektedir. İş dünyasında genel olarak "iş hedeflerine ulaşmak için..
13.08.2024
İş Hayatında Başarı İçin Yetkilerinizi Devretmeyi Bilin!

İş Hayatında Başarı İçin Yetkilerinizi..

Hangi düzeyde olursa olsun, yöneticilerin yaşadıkları sorunlardan biri de yetki devridir. İnisiyatifi eline alan, yönetim becerilerinin üst düzeyde..
09.08.2024
İş Yerlerinde Verimliliği Engelleyen Tuzaklar

İş Yerlerinde Verimliliği Engelleyen Tuzaklar

İş dünyasında verimlilik oldukça önemlidir, hatta belki de çalışanların değerlendirilmesinde kullanılan en kritik ölçüttür. Verimlilik, işletmenin..
06.08.2024
Hafızanın Sınırı Var mıdır?

Hafızanın Sınırı Var mıdır?

"Bellek" kelimesiyle de karşıladığımız hafıza kelimesi, Türk Dil Kurumu'nun Türkçe sözlüğünde "yaşananları, öğrenilen konuları, bunların geçmişle..
03.08.2024
Başarılı Bir Reklam İçin Neler Yapmak Gerekir?

Başarılı Bir Reklam İçin Neler Yapmak..

Reklamda başarı oldukça önemlidir, günümüzde herhangi bir malı ya da hizmeti hedef kitleye satabilmek için onların ilgisini çekebilecek türden bir..
29.07.2024
Duygusal Çeviklik Nedir?

Duygusal Çeviklik Nedir?

Duygusal çeviklik, günümüzde çok fazla kullanılan, atıf yapılan kavramlardan biri. Özellikle iş yaşamında duygusal çeviklikten çok fazla söz..
26.07.2024
İş Görüşmelerinde Ne Kadar Doğru Söyleniyor

İş Görüşmelerinde Ne Kadar Doğru Söyleniyor

İş görüşmeleri, pek çok insanın korkulu rüyası. Başarı şanslarını artırmak isteyen insanlar, iş görüşmelerinde birtakım taktik ve teknikler kullanıp..
22.07.2024
Hayalini Yorganına Göre Uzat

Hayalini Yorganına Göre Uzat

Hepimizin birbirinden farklı ve benzersiz olduğunu düşündüğümüz hayalleri vardır. Gerçekleşeceğiniz sandığımız ya da beklediği hayallerimiz bize..
19.07.2024
1 2 3
title